Læs dagbog

Valdemarsdag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 15. juni 2019 19:53

Eller for mig en indendørsdag, og jeg behøver vist hellere ikke at vande mine forældres haveplanter har været lidt ind og kigge i deres drivhus. Og utrolig som dagen bare er gået med ingenting, hvor man gentagene gange siger til sig selv hold da hvor de regner. Moder natur tager måske revanche for sidste års lange tørke, hvor selv den mest solglade person til sidst tænker, nu er det altså lidt for meget af det gode!

Valdemarsdag som blev regnet væk, min hjemby er den tidligere hovedstad og var hjemsted for Valdemar Klanen, de havde et stort program på benene flere kunstnere kom og optrådte, butikkerne havde 800 års jubilæums rabatter, det hele blevet skyllede væk, det er virkelig synd.

jeg vidste godt der var noget der hed valdemarsdag, jeg vidste også godt at det var noget med at flaget røg ned for himlen, hvordan det så kan ske? kender ikke historien i detaljer i mine øjne noget nationalistisk gang bavl, men det er sikkert en medrivende og spændende historie. hvornår kommer mon filmen om dette? er den mon lavet allerede? tror det ikke. Men dagen i dag blev også markeret I Tallinn Estland røg dannebrog ned fra himlen for anden gange på 900 år, ikke af guds engle, eller en vindstød fra højre magter, men af en faldskærmsudspringer, nåede ikke at se det i fjernsynet hørte det kun.

Jeg synes Dannebrog er et fint flag smukt er det da når det flagre med en blå himmel som baggrund og når man synger vi elsker vores land, ikke fordi jeg er særlig nationalistisk, men fordi jeg synes det er en fantastisk sang, og jeg bryder mig ikke om Shu-bi-duas vision alt for poppet mange kender måske kun den version. også tænker jeg egentlig ikke mere over dette.

for være lidt grov måske en overdramatiseret flagdag!