Læs dagbog

Søndag i mangel af bedre

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 16. juni 2019 19:04

Hvad skal jeg dog skrive i dag?

Har hørt om udtrykket tvangsenergi, man tvinges til at bruge energi der nok ikke er der, eller tvangsinspiration, som jeg var nød til, til alle de ulidelige og frustrerende skriftlig eksammer man sider der og skal tvinges til at få min sproglighed til at flyde men det kan man bare ikke altid og slet ikke i et rum hvor man ingen inspiration kan få, man kan ikke gå en tur hvor man pludselig ud af ingenting for en spirende ide, skriftlig eksammer og mig er ikke gode venner. et dødsygt koncept der fjerne alt glæden ved at skabe noget litterært, og måske endda skabe kunst.

Er der flere med ordet tvang. jeg tvinger mig til at sætte mig ved tastaturet her i dag fordi jeg har opbygget en vane, en fin lille vane Jeg har også et lille publikum det er jo super dejligt. skal lige i gang. selv de store forfattere skal også lige i gang. Om de bruger tvang det ved jeg ikke håber det ikke! kan det da forenes med hjerteblod. Sikke hvor jeg dog ævler. tilbage til studiet fristet jeg til at sige.

Men en helt stille søndag, fik slået græsplænen, gik en tur i skoven, befriende at gå rundt der var fuld af liv af fugle som viste lige hvad de skulle bruge dagen på, hvor ved de det fra? Noget i deres dna. vandede i drivhuset. Stod op og fik lidt energi, ikke tvangsenergi synes i hvert fald ikke. Mine forældre kommer hjem på onsdag fra deres ferie, det er alligevel gået stærkt. Det var min dag. og mærkede jeg lidt postyr med sindet her i morges? men sov hele natten og dog ingen følelse at være udhvilet. Skulle ikke noget det er som det plejer at ikke skulle noget.

Nu har jeg oplevet denne søndag jeg kan ikke lave den om. weekendtid nej ikke rigtig det hele smelter sammen, ferie, weekend, fridag, hviledage, sygedag, afspadsering, alle disse er abstrakte begreber for mig.

Søndag i mangel af bedre...

Kommentarer fra andre brugere

Kender god det der med eksaminer at SKULLE skriive om et eller andet i en dansk stil. Det er heldigvis helt tilbage i starten af 1980-erne. Den sidste eksamen jeg var til tog 4 timer og der skulle jeg have en holdning til forvaltningsret. En opgave skulle pilles helt i småstykker. Den gav karakteren 10 på iniversitetsniveau. Her kunne jeg sagtens finde på noget at skrive om.

Ellers gider jeg ikke skrive blot for at skrive. Det tror jeg heller ikke jussi Adler-Olsen gør, men jeg har dog møt forfattere igennem bøgerne der ikke havde noget at sige. De bøger lagde jeg fra mig. Spild af tid.

Skrevet af Anonym, 17. juni 2019 10:55

Rettelse: møt = mødt

Skrevet af Anonym, 17. juni 2019 10:56

Tvang er et anstrengende ord for der ligger et jeg bør i det men orker det ikke.
Jeg lever meget af mit liv på tvang.

Du skrev tidligere om træthedssyndrom og det er spændende emne. Jeg er også altid træt, men efter mere medicin til natten er det blevet bedre hvis jeg får noget søvn om natten. Men søvnen svinger og det kan påvirke hele dagen.

Tak for din kommentar i min dagbog

Skrevet af ungpige, 17. juni 2019 14:02