Læs dagbog

Bamseterapi

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 19. juni 2019 21:21

Ja jeg har været i bamseterapi, det er faktisk ikke engang løgn. Var hos min Psykologi i dag sagde til hende det med følelser det er lidt svært indimellem.

Så lagde hun disse bamser frem foran mig, bamser i alle afskygninger, glade bamser, betænksomme bamser, sure bamser, mellemfornøjet bamser, bamser som vender ryggen til verden. Bruger du det her til voksne spurgte jeg, ja det gjorde hun. Og for nogen skulle lige vænne sig til dette ja kan man kalde naive infantile univers. Jeg kan gå med til mange ting pointen er ikke hvad det er men hvem det er der præsentere tingene. Så var det ikke for hende var jeg nok ikke gået med til det. så sad vi der 2 grandvoksne mennesker og kiggede på bamser. som det naturligste i verden.

Syret!

Jeg glemte at spørger om "mikrodepressionerne", om det overhovedet findes, man kan have dårlige dage men depression går et skridt videre tænker jeg, jeg vil så såvidt og tænke har jeg overhovedet haft en depression, har altid fundet et eller andet frem og kæmpet. Depression er at man netop eller har meget svært ved at finde gejsten frem. så vidt jeg kan forstå

Psykolgen mente at jeg ikke havde en depression lige nu men hun oplevede symptomer på for nogen gange siden. Det er nok på grund af livskvaliteten, det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, måske endda den forkerte tidsalder og labyrinter man har siget fast i og folk der er velmene faktisk gør det værre. Og nogen er så forstukket at de tilmed mener at jeg lige skal nede og vende i den sorte kælder for derefter at genopbygge mig for jo mindre selvtillid jeg har jo nemmere er jeg at præge i en ønsket retning. Er det ikke sådan noget man gør med dybt kriminelle unge? Det mest kriminelle jeg har bedrevet er at køre lys på cyklen og en enkelt gang også beruset. Hvad i alverden er det for en tankegang, det er ret skræmmende med den tilgang, det synes jeg virkelig. Man skulle ikke nedbryde mig det var helt forkert jeg lever på efterveerne af en katastrofalt, socialisering, rehabilitering kært barn har mange navne! Jeg har nemlig læst et sted om mig i mine såkaldte ressoucheprofil " man vil nedbryde de barriere der gør at jeg ikke kan være på arbejdsmarkedet" skrev de. Tager det nok bare for bogstaveligt min pointe er bare, har man spurgt om lov? Jeg er en voksen mand jeg kan tænke selv! Vil i da gerne have at nogen gør ting i ikke er indforstået med eller givet lov til. Tak skal i have i kære professionelle behandlere!