Læs dagbog

Atter hjemme

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 20. juni 2019 21:05

Mine forældre er kommet hjem, og de havde meget at berette, om turen og nok mest dem de mødte, alle i den ældre del, min mor var den yngste. Vi grinede og lavede sjov. En tur for hønisser...

Kom hjem sidst på eftermiddagen pakkede ud det lignede mig ellers ikke det ligger gerne i flere dage, hvorfor skal det egentlig rode. slappede lidt af og pustede lidt ud og tog ned på intergrationscafeen. en marokkaner kom med sit lille barn og jeg vågnede da lige op til dyd, alenemor. Hun spurgte mig om mit nummer, jeg tror faktisk ikke jeg har givet mit nummer væk tidligere til hende. mødte hende for nogle år siden prøvede at spørge om det det faldt lidt mærkeligt hun var også fandt jeg senere ud af gift. Så må vi se om hun skriver, det bliver på hendes initiativ. Spændende men forventer så ingenting. men hun er virkelig smuk og den lille er i fuld gang med at udforske verden og os andre.

Betaget, forelsket? det er nok derhen af. Hun er altid selv rigtig glad når hun ser mig, men det er nok venligt ment hun er en person der smiler ikke bare i ansigtet men i hele kroppen tonelejet er lidt højere end andre og var interesseret i hvordan det gik og sådan. Hun er en utrolig levende person, utrolig sød og fik jeg sagt smuk?