Læs dagbog

Sommerdvale

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 26. juni 2019 19:30

Jeg har hørt om vinterdvale, men aldrig sommer dvale.

Nu har jeg lige opfundet det. Om vinteren er det tit gråt og mørkt om sommeren så varmt at man ikke kan tænke klart, er det ikke lidt samme ting der sker. jeg ved det ikke. Om vinteren længes man efter varme om sommeren længes man efter kulde.

Holder meget af sommeren men sommeren bliver lidt for meget af det gode. men når solen skinner og fuglene kvidre og der kommer en lille brise så er det åbenhjertet øjeblik og de lange lyse aftener og de kølige morgner. denne skandinaviske langsommelighed. Var indendøre det meste af dagen, holdt mig langt væk fra tasteturkrigere på nettet, glædet mig over at der blevet dannet en ny regering, Nogen kalder de Radikale for landsforrædere slap dog af. Hvad siger du nynazist? nazisme har jo sådan en glorværdig historie! not!

Kom dog lidt ud fik en is var til et møde, på intergrationscafeen alle mulige nye regler det laver det hele tiden om. Vi fik besøg af en spidserne fra kommunen, jeg kan ikke samle mig om lige nu hvad der egentlig blev sagt, der var en masse information.

Så forsætter dvalen nok sommeren ud, men det bliver mere tålelig temperature de næste par dage.