Læs dagbog

I går var i dag i morgen

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 25. juni 2019 20:56

En spøjst titel jeg pludselig kunne huske. eller rettere sagt jeg ville ikke have en dag som i går og hvert fald ikke i morgen som ja så er det i forgårs. det er titel på en bog jeg af en eller anden grund kan huske, har aldrig læst bogen.

tag lige en slurk vand eller rettere sagt, mine sidste dag har smeltede sammen til en stor kedsomlig masse og går rundt og koger, men alligevel var en smule håb, eller en smule der var anderledes. min maske irritere mig også i nat men skiftede den ud, må snart bestille nogen ekstra ting, så var ikke nær så bombet, men en lille angst kom snigende hvis man kan kalde det angst? Jeg ville ikke have en dag som i går og hellere ikke i morgen. Spekuleret på om jeg skulle tage på nabobyen ligesom Sankt hans aften så sker der lidt andet, kom aldrig af sted. har under 200 kroner til resten af måneden... eller rettere jeg vil ikke bruge det jeg har på kistebunden.


Hvad brugte jeg tiden på, jeg gik i kødet på trollende på nettet, de siger det vanvittigste ting også kommer jeg og siger, det har ikke en gram sandhed det du siger, det gør man ikke med en troll, så gik der lidt sport i det. men ærligt talt er da for god til den slags. og omvendt sådan noget skal ikke overtage det hele, det vil være frygteligt hvis man ikke kan skrive om sin viden og at nogen tosser der bestemmer hvad der er rigtigt og forkert uden at skelne til om det rent faktisk er sandt. Enten er man muslimlover eller rød sinke idiot og man skal tage sine piller og hvorfor jeg ønsker sharia, der er der ingen i sine fulde fem der ønsker at Danmark bliver en stat med sharia love! det er jo så dumt! og de mere pæne kalder en for naiv virkelighedsfjerne, ignorant og der går ikke langt tid før de begynder på det, jeg har også fået at vide at jeg hellere måtte gå til psykiater, fordi jeg tog dem i at lyve. Hvad er det for nogen mennesker der sidder bag tastaturer og svine folk til fordi de har en anden mening eller faktisk har ret? Og hvorfor gør jeg det egentlig selv? Der er nok noget aggression i mig? Jeg jorder aldrig pæne og fornuftige mennesker, meget sjældent i hvert fald. når jeg møder disse tasteturkrigere er de nok pæne og gode mennesker garanteret.

og så har jeg døjede i varmen stegt og det klister det hele og vi trænede da hellere ikke vildt meget i dag, det blev til lidt yoga de 5 tibetaner er ikke helt nemme. det er sidste gang inden sommerferien.

så i dag var ikke som i går og i foregås og den bliver anderledes i morgen.