Læs dagbog

De små ting i livet

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 31. maj 2019 19:13

Hvad skal jeg skrive i dag?

Havde det det man kunne kalde fint i går, så vågnede man op og indså at intet kan man bruge overskuddet til, eller jo ordne hytten det blev ikke til noget, det er ikke så grelt jeg kan ordne det med et snuptag, jeg ser ikke rodet registrere det ikke. så kom dykket blev stabiliseret af medicinen nu bliver de tåleligt ved hjælp af kemikalier og tænker stille for mig selv hvad er det for et liv? er ofte tom jeg kan ikke forklare det det er i hvert fald ikke særlig sjovt, man kan blive fyldt af indtryk og begynde at stene. men tomheden er noget andet.

Var inde på chatten, ville gerne have en eller anden dialog i gang, men fik et godt råd bare være der og læse hvad andre skriver, være fluen på væggen, det er fyldt med små ting o hverdagen små ting som har værdi, det tror jeg man har tendens til at glemme i den her fortravlede verden hvor man jagter sig selv og andre på samfundets hamsterhjul hvor alle jagter titler og anerkendelser og et smukt og fyldestgørende CV. se jeg har værdi jeg har papir på det. hvad med at hoppe væk hvad med at rive det CV i stykker er du da et godt menneske med et spændende CV er du da en god far for din søn eller datter, er du en kreativ sjæl er du tolerant har du empati, næh ikke nødvendigvis du er noget du er ikke nogen!

De små ting i livet. Hvordan man koger en skinke og hvordan man laver en god sovs, eller at man sysler rundt i sit blomsterbed. Og nogen sætter pris på duften af kogt skinke og blomsterbedets flora, hvis man opdager det, de små ting i livet.

Psykologen fra i onsdag forslog at jeg skulle lave en liste over ting jeg kan lide at lave, jeg må prøve at fokusere på de små ting, der måske ikke ser ud af meget, men for mig er værdifuld. Den vil jeg skrive i min analoge dagbog som jeg er begyndt at skrive lidt igen i.

synes det er svært.