Læs dagbog

Kristi himmelfartsdags

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 30. maj 2019 21:00

Så kom hellige dagen og kom hellig dagen i hu ved at sove til halv otte, meget normal tidspunkt at stå op på, havde hele torsdagen for mig selv hmm det har jo haft i månedsvis hele dagen for mig selv. troede nogen gange at det er fredag, denne fridag kommer helt maltplaceret. genbrugsbutikken var lukket, det har de nok også nede i intergrationscafeen, har ikke været ned og kigge, men formentlig. Tænkte ikke på det.

Hvis nogen husker min beskrivelse af ambulancen fra røde kors til kulturnatten i fredags, så har jeg fået ny indsigt. jeg troede måske lidt naivt at ambulancen virkelig var kørt i områder, hvor revolverdiplomati hersker, som lyder noget i retning af, skyd først og hvis du stadigvæk lever så spørg. skudhullerne var skam ægte nok, men ikke skudt fra en krigszone, men en militærområde og skudt af forsvarets soldater, under ordnede forhold, kort sagt et stunt fup og fiduser, men en god historie. Dog er det ikke særligt langt fra den meget deprimerende virkelighed, der bliver dræbt frivillige der bare så gerne vil hjælpe andre, der er mange nødhjælpearbejdere der sætter livet på spil for en god sags tjeneste, der er ikke noget vi hører noget som helst om. Manden bag udstillingen jokede med at den kørte på Nørrebro med alle de skudepisoder der jo finder steder ( ironi kan forekomme ). Ambulancen var da også en skrotbunke og vil næppe blive godkendt ved næste syn. Et under at ambulancen stadigvæk kan kører

Så har jeg læst beretningen om bondetøserne i må have haft de vildt sjovt og lidt kaostisk, en skøn beretning velkommen til storbyen bønderne kommer til Københavnsstrup. Jeg plejer at sige nu skal jeg have en dosis kulturchok. Holder selv meget af København har været derinde flere gange. Jeg ser det som et eksotisk rejsemål og jeg ser hele tiden nye ting. Dog vil jeg nok ikke flytte derind.

Frygtede lidt at dagen var som en ugidelig partner at danse med, fik handlede lidt om morgnen, kom ned på biblioteket som ahr åbent nærmest alle årets dage man kan bare komme ind, kiggede lidt på Berlin, Har kun set Hovedbanegården I berlin som ligner noget fra en Scienc Fiction film, men det er måske bar en fiks ide som alt andet, haft ideer om Sverige Estland, Vesterhavet Rørvig Langeland, Helgoland Bornholm med Køge Rønne færgen, Polen. men synes mere om den ide end alle andre ideer der holder mig lidt oppe men det er svært at bestemme sig, og kan det overhovedet lade sig gøres? hvad med pengene? Begrænsningens kunst den kan være en hårde nyser fordi jeg vil så mange ting fordi jeg ikke skal side stille alt for længe af gange. Jeg vil afsted basta nok ikke Berlin eller Polen men et sted i Danmark, det må blive det. God man havde et pengetræ. Har lidt på kistebunden men at bruge alle dem på rejser er også for dumt.

Kom jeg hjem sov en halv time ikke glad ikke trist, en følelse at være tom "bordelinske træk" men så var det som om jeg vågnede om af en døs, nu har jeg det faktisk okay, og fornyede energi, efter en periode med svingende sindsstemning, som jeg ikke rigtig forstår, hvorfor de kommer og hvad der udløser dem. Også så en grå dag som i dag.

Glædelig himmelfartsdag, hvor Jesus forlod jorden og skulle lige gå på vandet og lige gør en spedalsk rask og lave vand om til vin, eller var det før korsfæstelsen? han gjorde disse ting, jeg er ikke så ferm til bibelhistorie.


Vi ses nok igen morgen