Læs dagbog

Sikke en uge - hold nu op (langt)

En side i dagbogen ""
Skrevet af MissNN89 4. november 2017 21:07

Hold nu kæft en uge !! Godt den er overstået !❤️
Tirsdag var jeg til læge - hvor Min kæreste så var til tandlæge med Den store (11år)
Det gik også fint , han bliver så videre sendt til en anden og “bedre” tandlæge
Min kæreste køre ham imens jeg har de små hjemme!!
Min kæreste skåner mig og siger så at vi skal ha tjekket tungen på sygehuset (hvorfor viste han ikke)
Onsdag - går det hele galt ! Altså i min verden, tandlægen ringer og siger vi har fået en tid på Rigshospitalet torsdag , fordi han mistænker det kan være KRÆFT . Jeg spørger om han ville gentage det igen? Og jeg havde hørt rigtigt .
Så alt i min verden gik i stykker,jeg havde pludselig ikke nogen snore i det hele, det er bare væk. Jeg ender i en “psykotisk tilstand”
Jeg kan ikke mere , jeg sender nok 5 mails til min læge og 2 sms’er til min sygeplejeske .
Min læge når at svare. Og det gør min sygeplejeske også. Gudskelov og tak for det .
Jeg græd hele dagen, jeg havde det virkelig skidt ! Hvis jeg ikke havde det skidt i forvejen, fik jeg det lige gange 10!!
Nå torsdag tropper vi op på Rigshospitalet - mig på beroligende medicin - det var forfærdelig , at se de små skønne børn med kræft . Det gjorder ondt, selvom de hyggede sig . Den store får taget 4 vævs prøver kun med lokalbedøvelse . Og en masse blodprøver .
Heldigvis viser det sig at den var god artet - nu venter vi på svar på de sidste.
Igår fredag har jeg en aftale med sygeplejesken så jeg går ned igennem byen , mine ben bliver langsomt tungere og tungere for hvert skridt jeg tager - kan mærke angsten/panikken komme snigende ind på mig , jeg orker ikke at se om der kommer nogen biler . har det mentalt dårligt , jeg orker ikke at møde nogen jeg kender, eller skulle snakke med nogen , har musikken på fuld skrue , i håb om det kan hjælpe mig lidt - det er “bare” om at komme ned til bussen , ind og håbe man kan komme lidt til ro igen. Jeg hader det virkelig !! Jeg kunne grave mig selv ned helt under dynen.
jeg havde så ondt i min mave over at ha kontaktet hende - onsdag . Vi skulle snakke om tanke mønster - jeg kan ikke , så jeg begynder at bryde helt sammen. Hun kunne se jeg var meget grå/sort og havde enorm lav selvtillid/selvværd .
Vi får snakket om alt mulig andet .
Det får hende så til at kontakte psykiateren 😰
Så han kommer også , vi snakker om medicinen, og jeg får nu også udskrevet noget antipsykotisk medicin. Jeg havde så den aftale at jeg startede idag og ringede til min sygeplejeske som imorgen(søndag)
Men der er bare ingen apoteker der har den medicin! Så jeg kan først starte på mandag - så jeg har enorm dårlig samvittighed over jeg ikke har overholdt aftalen.

Tror jeg slutter nu!! Inden det bliver alt for langt 🙈

Kommentarer fra andre brugere

Knus til dig søde

Skrevet af Anonym, 5. november 2017 06:50

Tak hvor er du sød ❤️

Skrevet af MissNN89, 5. november 2017 07:57