Læs dagbog

Er træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 28. juni 2016 10:00

Er træt i dag ... Sov da lidt i nat men ikke så godt men var bare ikke træt ...
Nå men jeg spiste da masser af salat i går og det er fint nok men det mætter bare ikke helt nok så skal nok finde på noget mere men jeg har INGEN penge ... så bliver en risret i aften med brune ris og grøntsager og lidt kød nemt og billigt og sundt .
Nå men der kommer jo penge på Torsdag heldigvis .

Manden arbejder stadig rigtig meget men i dag skulle han vist få tidligere fri og det er dejligt savner ham jo he he .

Jeg har ikke så meget at sige i dag ... Er lidt øv over jeg skal vende hver 5 øre hele tiden men sådan er det jo når man er på SU .
Mandens løn går jo til boliglån og opsparinger til ferie ... men det plejer jo at gå fint nok men har skullet købe lidt ting i denne måned.

Nå men jeg skal ud og købe ind og så hjem og se lidt tv og hygge ... nyder jo at have ferie og slappe af ... er så skønt der er så fredeligt her hvor vi bor ingen larm og ingen stress . Har det såmænd fint nok er bare lidt blaaaa i dag ... he he ... skal vist bare vågne og igang .

Kommentarer fra andre brugere

Nu har jeg da købt ind ... og nej der faldt ikke kage ned i kurven selvom jeg havde lyst ha ha ... og jeg fik købt ind til god mad i aften en lækker risret med bruneris og masser af grøntsager så skal nok blive godt mæt .
Springer nok salaten over i dag men har købt noget groft brød og noget pålæg så det er fint nok .
Det skal jo nok gå det hele ... skulle bare lige vågne ....

Skrevet af Mælken, 28. juni 2016 10:28

Hej Mælken

Æv at du er så træt, men det lyder som om, det blev lidt bedre, da du havde været ude at købe ind.

FLOT at du spiser salat og grøntsager og brune ris. Jeg bliver helt inspireret af de ris. Jeg må altså prøve dem igen og se, om jeg ikke kan lide dem nu. Super at du ikke købte kage. :) Ja, lyst det har jeg også til kage, haha.

Nej, en SU er ikke noget at råbe hurra for, det kan jeg godt huske. Men det lyder alligevel som om, du får det til at køre rundt. Ja, godt vi snart får penge!

Det er virkelig rart for jer, at I bor så stille nu, det er altså vigtigt! Det glæder mig på dine vegne.

Jeg håber, du har haft en god dag!
Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 28. juni 2016 16:25