Læs dagbog

så lille dosis som muligt.

En side i dagbogen "Igen og igen og..."
Skrevet af PernilleH 6. marts 2016 13:10

Tak for de gode råd.

Jeg har valgt, at prøve at klare mig uden at øge medicinen yderligere.

Det er mit valg og jeg finder en styrke i, at jeg på trods af sygdommen, stadig har mulighed for at tage en beslutning.

Jeg føler ofte, at enhver mulighed for at vælge er taget fra mig og at jeg ikke kan tage en beslutning, fordi alt føles forkert og forfærdeligt.

Men jeg har taget en beslutning, om at kæmpe imod sygdommen og det giver mig en smule mod på at prøve at rumme alt den smerte jeg går rundt med.

Det er vigtigt for mig at prøve at rumme det, fordi jeg er bange for at jeg aldrig lære at tackle sygdommen, hvis jeg kan tage medicin eller øge dosis når livet gør ondt. Hvis jeg tager så meget medicin at jeg ikke kan mærke mig selv, vil det være rart i en periode, men det er ikke holdbart i længden, Medicin er godt for mig, fordi det tager de værste symptomer, men jeg tror ikke at medicin alene kan helbrede mig.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Pernille

Jeg synes, det er stærkt, at du udfordrer sygdommen, og at du vil prøve med den dosis medicin, du får nu. Du ved jo, at du altid kan vælge at få mere medicin, hvis det bliver uudholdeligt.

Jeg tror heller ikke, at medicin alene kan gøre det. Det er vigtigt at have gode mennesker og behandlere ved sin side også. Og så tror jeg, det er vigtigt at have en indstilling som du og virkelig gerne ville kæmpe. Det kan være virkelig svært, når man bare har det dårligt, men det er godt, når viljen så dukker op.

God vind til dig!
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 6. marts 2016 19:55

Hej Pernille

Hvor er det sejt at du har valgt at kæmpe mod sygdommen og prøver uden medicin øgning.

Jeg tror og hepper på du begynder at få det bedre igen;-)

Tak for din kommentar.

Mvh rabina

Skrevet af Rabina, 6. marts 2016 21:06