Læs dagbog

Velkommen i psykiatrien (10 år sind i dag) tid

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 9. oktober 2019 05:21Ha huske den dag fredag den 9 obt 2009 jeg skal til samtal dag jeg lig er startede op i antidepressiv venlafaxin får det i 14 dag Ca kl er vel 12 jeg skal til læge vi tal om hvordan jeg ha det og det gå jo ikke gode med en del selvmordstank min læge spøge mig da jeg ha sagt det ha du planer hvor jeg svar jeg ikke ved hvordan jeg vil gør det men jeg vil væk fra alt og hun vil ha mig tvangsindlæggelse og over tal mig til af ta på psyk dog ha jeg ikke noge peng så der kun man får bil vendt på den to timer komme ikke riger selv til psyk Fortæl omsom det er min læge ha ring og kl var 18 kl 20 kommer bli jeg tro jeg er på psyk kl 2045 Ca tal med sygeplejersken Husker du ikke samtalen skal så vendt på læge tro jeg vendt 2-3 timer tal så med læge bliv indlagt men skal til Helsingør. Det er før der kom en afdel på skadestuen.
Skal vendt 2 timer på bil kom så til Helsingør bliv mødt af en møg sur kvinde og en ikke særlig rar mandlig sygeplejerske bliv vist ind på in stude de kig effekt i min lommer og den pose jeg hade med.
Den indlæggelse vil jeg helst glemme men det er sgu svært.
Alt det møg læge sage jeg ikke var syg skulle lære ting er nu so. Det er nu og jeg kun hade det hårdt.
Kan sige 8 dag efter ro jeg en od piller søgt ikke hjæpl og holdt min mund om det i mange år og hold mig væk fra psykiatrien i cirka 2 år selv om min læge godt vil ha jeg skulle hver indlagt.
Fra da jeg bliv indlagt til jeg bliv udskriv ha jeg ikke får det beder


Jeg skal prøv af huske af ring til læge i morgen får en tid ha noge ting jeg skal tal med min læge om.

Men en ting jeg kan sige om psyk 09 dårlig 11-13 var den nu ok
Men fra 18 og 19 100 gang beder ind hvad den var i 09

Min holdning til den læge Claus jeg mødt i oktober 09 han skulle ikke ha med mennesker af gør

Så fik jeg tid hos læge dog først 31-10 men nu ha jeg får en tid