Læs dagbog

filmen er knække må bare hold ud

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 10. oktober 2019 13:12

Det jeg oplive i 09 det skulle Inge oplive når man får af hvide af ens læge hun tvingsinægt en og over tal en til af søg hjæpl så er man syg. Men sådan en klap hat som den 3 læge på psyk jeg tal med så sige af man ikke ha en depression man kun ha det hårdt og skal lære af ting er nu som det er og det skal man leve med.
Jeg hade ikke fåre det berder af at hver indlæg prøv jeg også af sige men han var lig glad og udskriv mig. Hade det står til ham så hade han sendt mig hjem effert 9 dag men bliv ikke tryk ved udskrivnigsamtal og den læge valg og ikke af udskriv mig. Bliv så udskriv om Fredag effert 13 dag på psyk.
Så gå der en uge 8 dag jeg ha det ikke godt jeg er dum jeg ha ikke løst til psyk effert den idiot læge ta en od gå i seng så vång op ha det dårlig.
Nok om 09
Jeg ha det stadigvæk dårligt
Ked af det Inge løst til mad spise dog føler alt at et tom hul
Jeg håber jeg kan vendt de 3 uge til tid hos min læge.
Ha ikke lig tid eller overskud til psyk.
Jeg hold ud det gå nok

Jeg tror filmen er knække Jeg håber jeg kan holde ud til den 31 oktober.

Jeg kan ikke find mig selv mere jeg kan ikke over skure ting som af gør rent vaske op ved ikke helt hvad mad jeg skal lave indkøb gå lig men det også svært noge gang skal også ha pant flask ha for lang tid en del.
Det gode er dog min paranoid er som det ha hver i lang tid gode nok min lyde ikke hørt i lang tid.
Jeg er også ved af bryde sammen men ha svært ved det.
Jeg tro det er ting fra 18 der kom frem nu det med jeg både mister min mor og min forlove.
Da jeg bor på herberg hade jeg min tanker på noge ander ting om hvad når jeg fik en bolig og der var noge i hverdag nu er der jo kun en 1. 5 timer om ugen. Nu ha jeg jo en bolig og ikke det af tænk på så nu er det de tank om af mister de to elsker personer kommer og det er nok der for filmen er knække og jeg hold ud så godt jeg kan