Læs dagbog

Husk af

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 21. september 2019 04:42


Mit livet er noget lordt ha ikke nåde. Min Mor er død min forlovet er død. Jeg ha hver hjemløse i nåde tid fra nov 18 - jul_19 jeg er misbrug af hash jeg drikke en del i perioder dog ikke når jeg skal på jobbet da man skal hver frisk til af komme op på job.
Jeg ha haft 14 dag ferie og på mandag skal jeg på job kl 13 bliv godt.
Tro jeg er kommet ned i et hul hvor jeg ikke kan komme op fra men sådan ha vi alle det jo noge gang.
Jeg gide ikke lave mad men det skal man jo for af kunne klare dagen. Hves jeg kun hver fri fra af lave mad så gjort jeg det men man skal ha mad.
Jeg er glad for jeg lever men jeg er ked af jeg ikke ha min mor og min forlove selv om det er over et år sind de begge døde.
Jeg vil ikke tag en od dag jeg ha prøvet det både hvor jeg ikke søgt læge hjæpl første gang som var i obt 09 hvor jeg to en 40-50 parmon og så hvor Jeg søgte lægehjælp må ha hver i 12-13 en gang husker ikke måneden hvor det var 10 Panodil og 10 Panodil Zapp 36 timer til afgiftning.
Det ikke hver af ta en od Hvad skal jeg så meget igennem når man har søgt lægehjælp Det er et helvede den afgift ting blodprøver hver 8 timer Ca 3 gang om dagen man kan ikke kom ud og ryger.
Godt hver jeg er 37 år men jeg ha prøv en del i mit liv.
En del stoffer men stoppet før jeg var 30 år og masser af alkohol i alle mulige former whisky sprut vodka øl.

Dog elsker jeg øl og whisky som jeg nyder i perioder i dag

Hash Det ser jeg ikke som et stof Men som et nydelsesmiddel dog ha jeg ikke Rør det da jeg var sammen med min forlovede som var 40 måneder i alt den tid vi var samme ha jeg haft den samme holdning til fri hash som jeg h's haft det fra 1998 til i dag at det skal være lovligt at ryge det.
Det er jo viser vi en masse undersøgelser at det hjælper på en masse ting på den gode måde.
Dog er der noge får der er bliv syge af det men det er sgu da rigtig mange syge mennesker til at holde deres sygdom ud såsom kræft og sclerose grå stær Aids.
Hvorfor ikke gør et stof lovligt som hjælper bedre end fabriksfremstillede stoffer.
Til alle jer der er imod fri hash og ikke tror på dens virkning så går ind på dr.dk og se Kampen om hampen Godt nok er fra 1997 men I får sgu nok et andet syn på det når jeg har set den.

Til alle der overvejer en od lad vær.
Jeg ønske ikke af dø men af lære af hold it liv ud