Læs dagbog

Nu og for 10 år siden

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 22. september 2019 19:55

I dag gå det som de andre dage men jeg har lyst til at spise men jeg spiser hver dag. Jeg er nok i min periode der hedder den dårlige tid. Ha noge tank men tænke ikke over det. Jo jeg er nok lidt ned over det er år sind min forlovet døde tro lidt det er med til af gør jeg er lidt trist og nu hedde det job i morgen bliv godt de her 14 dag ha hver gode ikke forlange ikke for kort men perfekt.

Men hvis jeg tænker over det her og ser tilbage på mit sygdomsforløb så har det faktisk meget bedre end jeg havde for 10 år siden.

I dag for 10 år sinde der fik jeg nåde antidepressiv og der gik Ca 3 uge fik det bedre men noge ting men så ha jeg den bivirkning Jeg fik rigtig slemme selvmordstanker vi er i oktober det en fredag Jeg skal til lægen samtale om medicin Fortæl os om hvordan jeg har det Hun vil have mig indlagt overtaler mig så skal jeg tage på skadestuen dog får jeg Transport men måtte selv ringe til skadestuen senere og så kom transporten kl 21 hvor den skulle ha hver der kl 14. Kom så på skadestuen ved 21. 40 tal med en først og så bliv kl tæt på 00 tal med læge og bliv indlagt men skal til Helsingør og skal med trensport den komme ved i 3 tid kom til Helsingør blic mødt af en sur kvinder og en mandbliv hel tid vække af dem jeg ha bag bro for af sover. Bliv vække ved en 11 tid af enun en sur person. Den første læge var ok af tal med men de læge jeg fik som var på afdelingen han var ikke et særlig rart menneske. Og sagde jeg bar skulle lære af ting var som de var han vil ha mig udskriv effert 9 dag men til udskriv samtal kun den læge mærke jeg ikke ha det godt og bliv så ikke udskriv bliv så udskriv om Fredag fik af vide jeg ikke havde en depression men havde det hårdt på den måde jeg var så havde jeg en depression. Jeg var meget social tal med en del af dem jeg var indlagt med. Hvordan kan man lave om på sig selv selvom man har det skidt Så var jeg social. Bliv faktisk lidt ked af det over man kunne behandle mennesker sådander hade det skidt. Jeg fik det ikke lig frem bedre at være indlagt. Og den oplevelse Jeg havde først Gang gjorde jeg holde mig væk fra psykiatrien i 2år Gik dog til samtal hos min læge hun foreslog en del gange jeg skulle tage på skadestuen men jeg sagde det har jeg ikke lyst til efter denne oplevelse jeg havde.
Men jeg ha sind 11søgt hjæpl når det gik skidt.