Læs dagbog

Hej igen

En side i dagbogen ""
Skrevet af Rabina 6. juli 2016 20:36

Det er ved at være noget tid siden jeg har skrevet.
Vi har været på camping, min angst var til at leve med på turen;-) det var en god tur, men kom lidt på kant med en af de andre, vi havde ikke helt forventningsafstemt, jeg elsker hende som en søster og gør det stadig, men det var ikke så sjovt at være i.
Vi er kommet godt hjem og er faldet til ro, jeg har været træt har brugt mig selv 110% og børnene har været lidt damp børn de første dage efter vi kom hjem, deres måde at reagere på, bare lidt en dårlig combi, men nu hygger vi bare;-)
Jeg har været ude at ride på min unghest i det her blæse vejr, det tog hun bare super flot:-) hun er min stjerne;-) og heste tid er et fri rum fra angst, selv om det nok er det farligste jeg foretager mig..

Kommentarer fra andre brugere

Hej Rabina

Godt du klarede turen så fint, selvom der var lidt konflikter. Ja, man bliver da træt af sådan en tur, man er på på en anden måde og bruger sig selv meget. Men du klarede det!

Ja, sjovt egentlig med hestene. At du ikke er angst imens, selvom det er det farligste, du foretager dig, som du skriver. Meget af det farlige er jo oppe i vores hoveder. Det sætter du fint i perspektiv med dine betragtninger, synes jeg. Dejligt for dig at du har hestene!

Jeg håber, børnene er ved at falde lidt ned igen, så I kan få lidt ro. :)

Dejligt at høre fra dig igen. Jeg har tænkt på dig!
Kram jhn

Skrevet af JHN1, 6. juli 2016 20:49