Læs dagbog

Træthed

En side i dagbogen ""
Skrevet af Rabina 9. juli 2016 11:01

Jeg er så træt i tiden at jeg bare må hvile til middag, men jeg skal jo ikke nå noget så skidt pyt;-)
Vi tog på en lille tur igår eftermiddag, vi var ude at se traktor træk, bagefter afleverede vi børnene hos deres far, det var hyggeligt, trods regn og at børnene var lidt oppe at køre over de skulle på ferie hos deres far og min søn kan bare ikke stå stille hvis der er musik og det er der jo til sådan noget, så de var lidt vilde og fjollede.
Jeg fik trænet alle heste sammen med børnene igår formiddag, det var hyggeligt, elsker nær vi tuller rundt og de kan være endel af det jeg laver.
Nu skal jeg undvære dem en uge, savner dem allerede, var på vej op på loftet igår aftes for at kigge om de sov, da jeg skulle i seng;-( det gjorde mig lidt ked af det.
Men jeg har nogle planer og er både igang med et stort projekt i haven og har heste og strikke tøj så mon ikke jeg kan få tiden til at gå.
En af vores små misser blev væk igår, den har været væk et døgn nu;-( vi har ledt over alt og vi kan ikke finde den. Håber sådan den kommer tilbage og at den er i live.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Rabina

Det lyder hyggeligt med traktortræf og livlige børn. Dejligt at de er fulde af livsglæde.

Jeg kan godt forstå, du er glad for at have børnene med i det daglige. Det er jo også en god måde at være sammen på, og de kan opleve glæden ved at arbejde og lave praktiske ting.

Ja, du vil selvfølgelig savne dem, men heldigvis kommer de snart hjem igen, og du kan få ladet op og pleje dig selv lidt også.

Jeg håber, den lille mis finder hjem igen!
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 9. juli 2016 19:57