Læs dagbog

Overlevede

En side i dagbogen ""
Skrevet af Rabina 26. maj 2016 13:00

Nøj jeg var syg igår.. Føj føj.. Min datter legede hjemme hos en veninde, de skulle have været her men jeg var bare for syg, venindens far var så sød at køre min datter hjem. Min søn var over ved min mands forældre og de hentede min datter til spise tid og kom hjem og var putte klar, det var fantastisk;-) jeg troede jeg ville dø da de skulle puttes og jeg rendte op og ned af trapperne.
Min søn siger så i dag at ham og de to gamle fjollehoveder( min mands forældre) har brugt dagen på at bygge en halm hule.. ;-) der er ikke noget at sige til han elsker at være der over.

I dag er jeg stadig træt og har lidt kvalme, men overlever har spist en skive vandmelon og 2 Marie kiks;-)

Jeg var hos min teraput i dag, ville bare afsted selv om jeg ikke er helt på toppen. Det var dejlig, er lidt blank i hovedet nu men vi lavede en plan for hvordan jeg skulle gribe mit liv an til jeg skulle starte i behandling for at fortsætte i bedring. Hun sagde at hun for alvor kunne mærke jeg havde fået det bedre og at hun rigtig kunne mærke hvor højt jeg elsker min mand, det gjorde mig glad og fik forhåbninger om jeg kan få det endnu bedre.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Rabina

Ej, hvor lyder det ubehageligt! Det er godt nok ikke rart at være så syg. :/ Godt at der var nogle, der tog sig af børnene, så du havde ro.

Dejligt at du har det bedre i dag, selvom du stadig er lidt sløj. Godt at du kunne komme af sted til terapeuten, så du kan få lidt hjælp, indtil den anden behandling starter. Og hun lyder da god for dig. Det er godt med behandlere, der løfter ens humør og får en til at se de gode muligheder i livet.

Jeg håber, du vil have det endnu bedre i morgen. God bedring!
Kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 26. maj 2016 19:11