Læs dagbog

Fredag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Rabina 27. maj 2016 21:40

Går og lader det bundfælde det jeg talte om hos teraputen, hun sagde jeg skulle flytte mit fokus fra alt det syge, til alt der er sundt og godt for mig, og så skabe små rum hvor det er ok at tale om ocd. Det passer mig fint er død træt af at tale om det og have det, så hvis det kan ignoreres væk vil det være fantastisk;-) ej måske det ikke var helt sådan ment, men har i dag lavet gode ting for mig selv, jeg har ordnet gjort rent og ordnet noget der fyldte og redet, lavet bladselleri og blåbær blændet med havregryn og yougurt, lyder klamt men er sundt og lækkert;-)
Har også besøgt en veninde med ungerne og handlet til lækker aftensmad.
Jeg har også fundet tøj til et bryllup jeg skal til i morgen, var i en tøj butik og prøvede alt tøjet og syntes intet passede så fandt en kjole hjemme i skabet jeg tænker der kan bruges, den sidder lidt stram, tror den måske er købt i min ekstrem løbs periode, men syntes ikke det gør noget. Og så kan jeg spare pengene og bruge dem på heste ting;-) er også lidt irriteret over det bryllup kender ikke en eneste og sådan noget er bare ikke noget for mig lige nu, gør det kun for min mands skyld.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Rabina

Det lyder som en god terapeut for dig, og dejligt at du kan bruge hendes ord og prøver at efterleve dem. Ignoreres væk kan det nok ikke, men jeg forstår, hvad du mener. :) Godt at lave gode ting for sig selv i hvert fald.

Jeg laver nogle gange spinatsmoothie. Det lyder nok heller ikke så lækkert, men smager virkelig godt. :)

Det lyder da fint med kjolen og altid godt at spare penge, også selvom det er hyggeligt at købe nyt tøj (synes jeg). Jeg er nu heller ikke så god til at finde kjoler. Men dejligt du fandt en løsning.

Jeg ønsker dig en god dag uden for mange slemme tanker. Jeg håber, det går godt med brylluppet, selvom det er træls med sådan nogle ting, der bare skal overstås.

Mange tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 28. maj 2016 09:17

Hej Rabina

Jeg tror det er en god ide at fokusere på det gode og sunde, men det kan være svært.

Jeg håber det bliver en god dag i dag og at brylluppet bliver en god oplevelse for dig trods alt.

Jeg turde godt smage din smoothie ; )

Kram
jegvinder

Skrevet af Anonym, 28. maj 2016 09:21