Læs dagbog

I dag er det fredag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Rabina 29. april 2016 21:22

Har tænkt over min samtale hos psykologen i onsdags.. Først var jeg egentlig bare positiv over at der er stor chance for jeg bliver rask, da jeg aldrig har været udsat for kæmpe traumer og " kun" har angst. Men er kommet til at tænke dybere over hendes spørgsmål, især to.. Hun spurgte om mine fremtidsdrømme.. Tja udover at blive rask og kunne være en god mor har jeg ingen mere, jeg har ligsom opgivet håbet om at kunne så meget.. Måske jeg skal til at få nogle fremtidsdrømme..
Hun spurgte også meget til mine angst tanker, jeg måtte indrømme at endel af mig faktisk tror på dem, selv om jeg får at vide jeg ikke bliver psykotisk, manisk osv og mister kontrollen, virker det bare meget sansynligt når jeg er angst.. Har før arbejdet med at definere min angst, det hjælper, men i dag har jeg tænkt at jeg ikke ville tro på det, det hjælper faktisk også.
Jeg har haft endel angst i dag og uro, det hjalp på uroen at ride to heste, det gør fantastisk nok ikke ondt i mine sølle ben;-)
Så fik jeg hentet børn, handlet og hevet nogle hyben buske op med mini geder, det er sjovt min søn på 5 er allerede bedre end mig til at styre maskinen og kan skifte skovlen selv.. I morgen skal vi have målet op til ride bane og til at plante træer omkring den.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Rabina

Jeg vil bare lige lægge en kærlig hilsen til dig : )

Kram
jegvinder

Skrevet af Anonym, 30. april 2016 11:15