Læs dagbog

Den dumme ocd

En side i dagbogen ""
Skrevet af Rabina 29. maj 2016 08:57

Jeg kæmper med hr ocd og at han ikke får for meget opmærksomhed, jeg vil også prøve ikke at fylde mine dagbøger med ham.. Men jeg har også brug for at læsse af, shit han er en besværlig og enorm trættende følgesvend..

Jeg startede morgnen i går med at løbe en tur, eller havde aftalt med ungerne jeg løb men så så en ko på marken der havde fået kal og den hjalp jeg med at få på stald, så løb jeg, bare 2-3 km. Jeg var rastløs og måtte gøre noget hvis jeg skulle sidde stille en hel dag.

Det var hårdt har ikke 100% energi efter min mande influenza endnu. men nøj det hjalp;-)

Først skulle min datter spille fodboldkamp kl 1015 så skulle de afleveres til min mands forældre der var til noget lokalt markede så til bryllup, jeg havde mistet overblik så den tog min mand og jeg syntes faktisk det var meget rimelig når jeg tager med ham til bryllup på en af mine dårligere dage..

Men vi kom til bryllup og jeg overlevet kirke med et mikro angst anfald. Ocd tager sku røven på mig.. Ja nu har jeg været syg og det er bare ikke i orden at drille med, men det gør han og igår når det var svært sagde han jeg ville kaste op.. Jeg har stadig lidt bøvl med maven og kan få lidt kvalme ind i mellem..
Men jeg klarede det godt, fik snakket med dem jeg sad til bord ved og virkede interesseret men at være sammen med 80 mennesker slet ikke kender næsten 11 timer det var hårdt.

Jeg er pisse sej jeg klarede det;-)

Jeg har valgt at ocd er en rigtig manipulerende og dum mand som et led i det jeg arbejder med ved teraputen.

Nu skal børnene hentes og i eftermiddag kommer min ride makker og vi skal prøve at ride en lille tur og se om jeg kan styre min unghest, det går nok;-)

Kommentarer fra andre brugere

Hej Rabina

Ja, du er sgu' pisse sej!

11 timer!!! Det er godt gået !

God tur til hest i dag : )

Kram
jegvinder

Skrevet af Anonym, 29. maj 2016 11:19

Hej Rabina

Jeg synes da bare, du skal skrive om ocd'en. Vi skriver jo om det, der fylder. Måske kan det hjælpe dig, så den netop ikke får lov til at fylde for meget.

Det er træls med sådan en stemme, der fortæller en, at man bliver syg, men godt at du klarede det uden problemer, og at du endda kunne snakke med fremmede mennesker. 11 timer, ja du er sej!

Jeg håber, du har haft en god dag med børn og heste!
Kram jhn

Skrevet af JHN1, 29. maj 2016 18:33

Hej rabina.

Flot klaret, du er da pisse sej.

Dejlig dag

Kh jegkan

Skrevet af Jegkan, 30. maj 2016 08:56