Læs dagbog

en mors smerte og stof til eftertanke. lang db

En side i dagbogen "Min dagbog"
Skrevet af RikkeMette 15. september 2018 22:49

Dette er til jer som er forældre på en eller anden måde.
Håber i vil love mig dette :
At sætte pris på hver lille ting jeres børn gør eller siger, selv de mindste ting, børn i alle aldre.

Husk at kæmpe for dem med ALT i har!!
Husk IKKE at give op selvom det er en kamp!!!!
At være forældre er det bedste job i verden , Det MEST givene i verden!!

At være forældre er IKKE nemt det ved jeg men SÆT pris på det og NYD det, selv når der ligger rod over alt og man jokker på legetøj i mørke eller mangle på natte søvn ( både når de er små men også som teenager )

Hvorfor skriver jeg dette??
Det gør jeg fordi jeg ved hvad det vil sige at midste alt det jeg skrev foroven.
Ved hvad det vil sige at gå glip af den første dag i børne haven , den første dag i skolen ,den første dag til fritidsaktivitet.

Jeg er mor til verdens dejligste dreng på 12 år og har ikke set ham i ni år, da jeg IKKE kæmpede for ham, Jeg SVIGTEDE ham.
Hvorfor????
Fordi jeg ikke vidste hvor jeg sku få hjælp eller støtte fra ( var lige blevet udskrevet fra psyk efter 3 uger , hvor jeg bagefter bliver bedt om at blive væk), vidste han hvade det bedste hos hans far og hans kone ( er hans papmor EVIG taknemlig for alt hvad hun har gjort for ham )
Troede det ville være det bedste for ham.
Hvade aldrig troede at der ville gå 9 år eller måske mere før jeg ser ham.
Vil jeg gøre det om??
JAAAAAAAAAA ,vil kæmpe for ham med næb og klør!!
Dette er en mor som :
Savner at vågne op med sin søn,savner at hente og bringe ham fra dagpleje, savner at falder over legetøjet, savner at lege med ham i vandpytterne uden regntøj på.
Savner alt hvad det indebære at være MOR.
Savner alle de små ting ,se han smil med mad i hele hovede , at han kom ind med underlige dyr fra haven og være pave stolt.
Det er en mor med mange smerter i hendes hjerte og med at stort afsavn.
Ja jeg er et dårligt menneske det ved jeg men ved han har fået det bedste i livet , en stabil og god hver dage , masser af kærlighed og tryghed.
Jeg venter nu på at han bliver klar til at se mig igen og denne GANG er jeg KLAR og giver IKKE slip igen!!
Er i dag på SMS kontakt med ham, da jeg fik den første sms fra ham ,græd jeg af glæde ,det er skridt den rigtige vej mod at jeg bliver LIDT mor igen.

Kommentarer fra andre brugere

Hey RikkeMette:)

Jeg skal skrive hurtigt, da jeg har computer problems. Men jeg sidder med ondt i maven, et varmt hjerte og en hulens masse forståelse over dit valg. Det at ha et barn, er og vil altid være det største jeg har skabt her i denne verden, og når jeg sidder her og læser dine smertefulde ord, og kan jeg mærke det håb du har båret rundt på i alle de mange år, du og jeg skal selvf. kæmpe for vores poder, jeg er så taknemmelig for jeg fik min pige, hun er en gave uanset hvordan hun har det, og om hun flipper skråt på grund af stress, jeg ved at som mor, er tingene måske ikke nemme, men hun er ikke et problem, hun er det bedste og jeg lære konstant nyt, af hende, hun er nu blevet 24 år, og jeg elsker hende endnu mere for hver dag der går:))) Tak fordi du gav din sjæl så vi herinde kan lære at være taknemmelige:) og jeg ved du vil sejre denne gang:)

Du er en sej kvinde husk det ik?:)

Knusss
Juze.

Skrevet af juce, 18. september 2018 03:49

sorry for fejl er lidt træt nu:) -og kan mærke det håb.

Krammm

Juze:)

Du er en kæmpe inspiration for os mødre;)

Skrevet af juce, 18. september 2018 03:53