Læs dagbog

Kun max 2 km fra min søn

En side i dagbogen "Min dagbog"
Skrevet af RikkeMette 1. juli 2018 12:19

Pyha det er hårdt det her , Igår var jeg på vej hjem fra tyskland med min far og pga ulykke og kø var vi nødtil at køre en anden vej hjem , på den vej kørte vi forbi den by hvor min søn bor i.

Har ikke været i det område i 9 år da det er for hårdt for mig, hårdt at være der og ikke kunne tage hen og se ham eller høre hans stemme .
Overvejede at køre forbi huset i håb om at han var der så jeg kunne få et glimt af ham.
Vi kørte forbi der hvor han er født , det bragte en masse minder om da jeg VAR mor og vores hyggestunder, der hvor han tog sine første skridt, der hvor han fange sit første dyr ( en regnorm og han var SUPER stolt og troede det var en slange GGGGG)
---------------------------------------------------

Kære Muggie <3

Igår var jeg i det område hvor du bor og går i skole, hvade meget meget lyst til at køre hen og se hvor du bor, Muggie. Du skal vide at uanset hvad der sker har du en mor som elsker dig at hele hendes hjerte og som kæmper mod sindlidelse så vi kan ses.

Muggie ved at du har sommer ferie nu og at du sikker har en masse planer , med leg og hygge.

Håber at du har det godt min søn, du er meget savnet og ser frem til at du er klar til at snakke i tlf med mig, jeg er klar og venter på dig og det vil jeg altid gøre om det sker nu eller om nogen år , UANSET hvad så venter jeg på dig sødeste dreng.
Håber du får en fantastisk sommer min dreng.
knus Mor

Kommentarer fra andre brugere

Kære søde RikkeMette:)

Dejligt du er tilbage ven;)

Og øj jeg blev rørt:( dit savn er ubeskriveligt, og jeg håber du kan få
lidt sjælefred herinde ved at skrive omkring det svære. Håber virkelig du kan få lov til at tale med ham i telefonen en dag, men det er godt du bær håbet i dit hjerte og at du kæmper for at blive rask:)

Knussssss
Juze.

Skrevet af juce, 5. juli 2018 19:55