Læs dagbog

Min søn bliver 12 år i dag , glæde men også meget hårdt:(

En side i dagbogen "Min dagbog"
Skrevet af RikkeMette 17. februar 2018 09:09

I dag er det 12 år siden jeg blev til en fantastisk dreng:) verdens dejlig dreng mikkel.

Det er selvfølig en glædes dag hvor jeg ved han bliver fejret med alt og det er dejligt at vide at han får en fantastisk dag, men også en hård dag for mig da jeg savner ham helt vildt og ville ønske at jeg kunne gøre det for ham.
Savner ham så meget og at opleve ting ved ham samt at kunne følge ham i den udvilkning han har og høre ham fortælle hvad hans dag har været fyldt med.

Så dagen i dag er en hård dag og i denne periode hvor min psykke ikke har det godt kan jeg godt mærke at det en hårder kamp end det plejer men jaa, såen er mit liv pt en kamp... Gad vide hvornår mine kræfter slipper op..............


------------------------------------------------

Kære Muggie.

Et stort tillykke med dagen, håber du får en fantastisk dag fyldt med glæde-smil og kærliglighed, Muggie du fortjener alt det bedst her i verden.

Muggie jeg savner dig helt vildt og er så glad for de sms ér jeg får fra dig , de varmer din gamle mors hjerte, Muggie jeg ved at den dag hvor vi mødes er tættere og tættere på og det glæder mig.

Mange knus din mor

Kommentarer fra andre brugere

tillykke med sønnen

knus line

Skrevet af november2, 17. februar 2018 11:29

Hjertelig Tillykke med din store lille dreng Rikkemette:) Håber dog du for mere tid sammen med ham, og at du holder fast i de dejlige minder vi har med vores poder:) Er dog ked af, du har det så dårligt:( Det er svært at være uden sine børn, men det er osse svært at være inde i sig selv når man kæmper for sit liv. Håber ikke du slipper af med dine kræfter, og at du finder værktøjer til at komme videre i livet. Et stort knusssss

Juze.

Skrevet af juce, 19. februar 2018 21:48