Læs dagbog

5. dag

En side i dagbogen "Mit univers"
Skrevet af Tvivleren 20. november 2017 22:39

Kvalmen har ikke været så streng i dag, i hvert fald ikke fra morgenstunden af, jeg har bare ikke haft lyst til noget mad, overhovedet. Men kvalmen kom igen ved eftermiddags tid.. det er så først til aften jeg har kunne spise lidt. Nogle små yoghurt.

Og nu sidder jeg så her sent på aftenen og er sulten, men kan ikke overskue at finde noget ordentlig mad. Det er da også lidt forvirrende at ens appetit går så meget op og ned.

Jeg har tabt mig..

Jeg har stadig angst og uro. Der er ikke noget af det der er forsvundet.. og ærlig talt, jeg er allerede træt af at tage de der piller.
Det ER virkelig en kamp for mig hver dag at tage dem. Har så svært ved det. Synes bare ikke det er sådan det skal være.

Jeg tager en snak med min bostøtte om det i morgen, for det er virkelig svært.
Ingen kan tvinge mig til det. Men når jeg selv står i denne situation at jeg skal tvinge mig dem ned i mig hver morgen. Så er det sgu ikke rart.

Kan ikke li som jeg har det i disse dage, bliver helt vildt bange for at der er noget galt med mig, at jeg er alvorlig syg osv.

Det er skide svært det her. Og nogle dage.. præcis 21 dage skal jeg til en samtale på psyk. Det har jeg ikke bestemt, jeg har ikke truffet den beslutning, og det skræmmer mig. Jeg er pisse angst for dem.. selvom de måske kunne hjælpe mig. Så kan jeg slet ikke være i det.

Nå men nok for denne gang.
Vil smutte for i aften og håbe på lidt søvn.

Tvivl

Kommentarer fra andre brugere

Knus søde

Skrevet af ungpige, 21. november 2017 19:08

Heeey igen tvivl, det er svært at være på medicin, forstår godt du vil det i nogle uger, men medicin virker først efter en måneds tid men det ved du måske?, og jeg kæmper selv med dem hver dag. Men hvis de ikke kan tvinge dem i dig, så forstår jeg dig godt.

Uha den kvalme er led, især nu hvor alt jule halløj med vafler og brændte mandler flyver rundt i centre..AD Jeg er også utrolig bange for den terapi, især min nye psykiater, hun virker som en bestemt kvinde!:X oven i skal jeg gå til en psykolog og sygeplejerske/kontaktp. Vi må lide indtil de for brudt muren, for måske kan vi finde tillid? i andre en vores nærmeste.

Hold fast søde og knussss, jeg er taknemlig fordi du svarede her på din side, da jeg holder lukket for en stund, men skriver til jer herinde.

Juze.

Skrevet af juce, 22. november 2017 16:11