Læs dagbog

7. dagen

En side i dagbogen "Mit univers"
Skrevet af Tvivleren 22. november 2017 23:19

I morgen formiddag er det en uge siden jeg begyndte på medicinen. Det er mærkeligt at tænke på det.
Synes dagene er gået vildt langsomme, men jeg har virkelig også haft det skidt med kvalme og træthed.
Jeg har stadig ikke lyst til at være på medicinen, det er stadig noget giftig stads, og ved ikke hvad det gør ved mig. Det er jeg mest bange for.
I går fik jeg ikke skrevet fordi jeg kom sent hjem, og skulle have en beroligende inden jeg skulle i seng, så glemte alt om at skrive dagbog. Sådan er det jo.

Jeg var i klub i går, hyggeligt, men følte mig ved siden af mig selv.
Jeg fik en bette gave af min veninde, en hyggegave :)

I dag skulle jeg til tandlægen. Kom da op til tiden og kom af sted. Det var ikke helt så slemt, skulle have taget billede af den tand der er problemer med og have renset tænder.
Så fik jeg ellers også lige at vide at jeg skulle rengøre mine tænder noget mere, at jeg skulle børste dem bedre. Utroligt jeg synes faktisk jeg gør hvad jeg kan. Men åbenbart ikke godt nok. Suk fik fortalt op og ned ad hvordan og hvorledes.

Men må jo nok hellere gøre det.

Bagefter det gik vi hen på skolen. Min bostøtte er jo altid med ved tandlægen. Så vi gik ned og snakkede lidt og så tog hun af sted.

Siden har jeg så været rigtig rigtig træt og svimmel, så tog hjem og slappede af og sov lidt. Så er ikke så træt nu, men er til gengæld ikke svimmel mere. Det er rart.

Har ikke spist særlig meget i dag, lidt hvidkålssuppe, men det var ikke helt lysten der drev det.

Juce: ja vi må bare kæmpe det bedste vi har lært, og rart at du skrev en besked. 1000 tak for den :)