Læs dagbog

Ingen lyst - Ingen kontrol - Nervøs over samtale

En side i dagbogen "Ung med bipolar"
Skrevet af emma2794 22. maj 2015 15:02

Jeg havde det ikke så godt, da jeg vågnede i morges. Mit humør var helt i bund. Jeg ville bar gerne blive hjemme.. Men afsted måtte jeg jo.

Det var hyggeligt nok til morgenkaffe. Jeg føler bare, at mine følelser er helt uden på tøjet lige nu. Det ligner slet ikke mig. Jeg følte jeg kunne bryde helt sammen i gråd hvert øjeblik. Jeg blev også svimmel igen i dag. Mit blik flakkede, mine hænder rystede og jeg følte, jeg skulle kaste op. Virkelig ubehageligt.

Vi skal afsted igen om et par timer. Jeg har virkelig ikke lyst. Jeg har så dårligt samvittighed overfor mine bedsteforældre, over at jeg slet ikke har lyst..

Karneval i morgen virker endnu mere uoverskueligt. Jeg har ikke lyst, og jeg er bange for, hvordan jeg vil reagere med lidt alkohol indenbors. Jeg har jo ikke kontrol over mine følelser. De kører deres eget liv.

Det ene øjeblik er jeg forhåbningsfuld og har det godt, det næste er jeg helt nede og har følelserne uden på tøjet, derefter vil jeg bare gerne tage mit eget liv. Hvad sker der med mig? Jeg har jo ingen kontrol over alt det her. Jeg er bange..

Der er 9 dage til, at jeg igen skal se min psykiater.. Det er altså lang tid. Jeg ved, at hun vil fortælle mine forældre, en del af det jeg sagde sidst. Hvor bliver det bare ubehageligt. Samtidig skal jeg vejes næste gang og jeg ved, at jeg har tabt mig.. Det bliver en forfærdelig samtale. Hvor er jeg nervøs.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Emma
Åh hvor jeg kender det med at tælle dagene indtil næste samtale. Jeg kan godt forstå at du er nervøs, men det skal nok gå alt sammen.

Er du lige begyndt på medicin? Der lyder som bivirkninger

Mange knus og tanker
Og tak for alle dine søde beskeder - de varmer helt utroligt meget

Skrevet af ungpige, 22. maj 2015 17:15

Hej ungpige

Tak for din søde hilsen. Jeg håber du ser min besked her!

Tror det er 2,5 måned siden ca. Har været på den dosis jeg er nu i omkring en måned og har ikke haft bivirkninger før nu.

Jeg tæller altid dage haha! Sjovt at jeg ikke er den eneste!

Skrevet af emma2794, 22. maj 2015 17:27

Hej Emma

Da min depression mm var værst, havde jeg det på samme måde. Kunne intet overskue, ville helst være fri for alt, men kunne heller ikke lide at skuffe.

Jeg tror, du vil få det bedre med de her ting, når du er mere velbehandlet. Men det tager tid, og det er pisse svært at være tålmodig.

Jeg synes, du klarer det utrolig godt!

Jeg talte også dage og gør det fortsat ind imellem!

Mange tanker jhn

Skrevet af JHN1, 22. maj 2015 17:58

Hej igen :)

Okay så virker det lidt mærkeligt at du nu får bivirkninger- hm.....
Men tak for svar

Knus og tanker

Skrevet af ungpige, 22. maj 2015 19:13