Læs dagbog

Vrede - Åndssvag haha - Jeg gør det sgu

En side i dagbogen "Ung med bipolar"
Skrevet af emma2794 26. maj 2015 11:02

Jeg har det egentlig okay her til morgen. Jeg havde godt nok også brug for en kort pause fra at have det så elendigt. Det giver altså en smule energi til at kæmpe videre, når det går dårligt igen.

I går var virkelig svær. Jeg lå i min seng hele dagen, hvilket der nok ikke er noget nyt i. Eneste forskel var, at jeg simpelthen var så sur. Der skulle ingenting til. Jeg er stort set aldrig sur på andre end mig selv. Men i går blev jeg bare så vred over selv den mindste ting. Jeg er så dårlig til at håndtere vrede. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal stille op og hvordan jeg skal reagere på den følelse. Det bragte virkelig intense selvmordstanker. Måske et desperat forsøg på at vende vreden mod mig selv igen. Måske bare af magtesløshed. De var der er i hvert fald..

Hvilket førte til skyld og gråd over selv de mindste ting.. Jeg græd, da jeg så et kort klip fra det ukrainske x-factor. Jeg tænkte først "tryk nu bare på knappen, det der går jo ikke", men så sang hun skide godt. Så følte jeg skyld over, at jeg havde tænkt sådan. Jeg begyndte helt at græde haha. Hvor er jeg åndssvag. Kan ikke andet en at grine over det i dag haha!

Jeg ville egentlig have ringet til min psykiater i dag, men så havde min mor åbenbart aftalt, at vi skal ud til mine bedsteforældre i dag. Vi skal ud og tage æresporten ned, og så giver de mad bagefter. Jeg kan ikke få mig til at ringe, når vi skal derud. Vi er jo nødt til at få æresporten ned.

Jeg har lovet mig selv, at hvis det går rigtig dårligt igen senere i dag, så gør jeg det sgu i morgen.. Så ringer jeg til min psykiater. Jeg har ikke flere grunde til at trække den. Heller ikke flere grunde til at holde selvmordstankerne hen. Det går højst sandsynligt dårligt i aften. Det har det jo gjort de sidste mange aftener.

Det er skræmmende at tænke på indlæggelsen.. Men samtidig er det virkelig en lettelse. Om lidt over et døgn, får jeg endelig hjælp. Jeg skal ikke ligge alene i min seng og forsøge at kæmpe kampen i mit hoved alene. Jeg skal ikke føle skyld over slet ikke at slå til. Jeg får hjælp. Jeg har brug for hjælp.

Jeg har tabt mig 400 g siden i går. Altså næsten et helt kg på 2 døgn, selvom jeg spiser og spiser.. Mærkeligt!

Kommentarer fra andre brugere

Hej Emma

Flot at du tager ansvar og beslutter dig til at gøre noget i morgen. Det er virkelig godt! Ja, du har nemlig brug for hjælp!

Det er bekymrende, at du taber dig. Måske spiser du mindre, end du lige tror. Ellers ved jeg ikke hvorfor. Husk at nævn det også.

Godt at du kan grine lidt af det hele også, det er en god egenskab.

Jeg håber, du klarer dig gennem dagen!
Mange tanker og kram jhn

Skrevet af JHN1, 26. maj 2015 11:14

Hej Emma

Ej, hvor jeg bare godt kender det med at humøret, vreden, gråden osv. bare driver én rundt i manegen, og man bare slet ikke kan kontrollere det.
I weekenden bad jeg min mand om at skyde mig med sit jagtgevær... Hahaha... Ja, nu kan jeg grine af det, men i situationen følte jeg mig bare så fortvivlet... Jeg tror, at det er et tegn på voldsom stress, når man får det sådan.

Godt, at du snart får hjælp. Du har ret i, at du har brug for hjælpen, og ikke bør være alene om at kæmpe.

Pøjpøj med det! :O)

Hilsen Mitze

Skrevet af Mitze, 26. maj 2015 14:10

Hvor er du bare sej.
Sender dig masser af knus og tanker

Skrevet af ungpige, 26. maj 2015 19:43