Læs dagbog

Selvfølgelig er der nogen der sørger for at det nok skal gå..

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 3. juni 2022 07:43

Ikke godt med inflationen - ha, det lød måske lidt for nøgternt - men der skal godt nok spares lidt mere nu.
For et par år siden gik jeg til en del undersøgelser på hospitalet. Jeg var stresset og snakkede med A om det. - A er hende, der er sidst i 70'erne: Nu kan du ikke gøre mere selv og du får ikke noget ud af at bekymre dig. Ha tillid til og læg ansvaret hos lægerne. Nogle gange skal der bare den slags råd til og man/jeg gør det.
Jeg kommer til at tænke på det hun sagde, nu hvor jeg lytter til radioen om inflationen, hvor forskellige økonomer udtaler sig.
Det finder de ud af . Man lader ikke en masse mennesker sulte eller bo på gaden.
Jeg tænkte også på det A sagde, også da jeg var på operationsgangen: Det har lægerne styr på. De har opereret og lagt i narkose mange gange før, tænkte jeg, og på hvad A havde sagt, da jeg lukkede øjnene og gled ind i narkosen.
Det er så rart at ha' lidt guldkorn på sig, hvem der ellers deler ud af dem, og få dem til at sidde fast på rygraden, så man kan tage dem frem i forskellige situationer. Jeg SAMLER - som jeg før har skrevet - på den slags kloge råd og ord.
Det ville have været fint, hvis jeg var blevet beroliget allerede og på samme måde som barn; men sådan var det så ikke i mit tilfælde. - Godt at andre kan forsøge at berolige og hjælpe senere i livet.
For det ER der jo:) Heldigvis :)
Jeg har ikke så mange planer i dag; andet end at få det bedste ud af dagen :) Måske en kop kaffe med mælkeskum :)
Igår så jeg at man kan få et rejsepas hvor man kan køre med offentlig transport rundt i Danmark for 398,- i en uge. Det er et godt tilbud. Jeg stødte på P igår. Hun er altså sød: Hvad skal vi ha at drikke. Hvornår skal vi tænde grillen, spurgte hun også. Nej, jeg synes ikke, at vi har tid til at tage til bål når vi også skal grille og spise. (Nå, ok. Sådan noget er jo også bedøvende lige gyldigt om man får set.. Jeg har ikke forstand på at grille, men det finder vi ud af). Det er indimellem så banalt, det jeg skriver; men jeg bliver glad over at P går og planlægger, men måske mest at hun også glæder sig (?).. :) Også rart at se andre glade :)

Ha' en god dag :)