Læs dagbog

Ikke så meget snak og lidt om skam.. Mangfoldighed (?)

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 9. maj 2022 12:23

færre tanker, mere ro, sig lidt mindre..

Ikke de store planer i dag. Jeg skal ha købt nye strikkepinde til nørkleaften. - Om jeg når mere i dag, betyder ikke så meget.
For nogle uger siden stødte jeg ind i en mand, som jeg var MEGET lun på en overgang. Jeg lagde også voldsomt an på ham, så det egentlig blev ret pinligt.. Jeg blev pinligt berørt da jeg mødte ham igen... Men altså; helt ærligt! Det er ti år siden og at skamme sig over det mange år efter og gå og punke sig selv over det, det er jo dumt, ette. Gi' dig selv en røffel og det er så det. Han har sikkert følt sig smigret og gør det måske stadig. Nogle føler slet intet- eller meget lidt - skam eller "indlevelse" (?), uanset hvad de gør og hvordan de er overfor andre. For meget og for lidt.. Skam og frygt kan dræne en fuldstændigt for energi..

Mangfoldighed (?)
Det er en blandet skare der bor i mit område, og det er rart. Det skaber på mange måder en god balance, når folk er forskellige og det giver også en form for større forståelse for hinanden.. L som jeg snakkede meget med på et tidspunkt er underbo til mand med "svære" (?) psykiske problemer. Hun har fortalt mig, hvordan det stresser hende, at hun bor under ham. Han er meget psykotisk i perioder. Det er vist slemt for tiden.. Han går rundt i kvarteret og snakker med sig selv - råber og skælder ud..Jeg vil tro at han er psykotisk...Jeg må indrømme at det gør mig bange og at jeg går udenom.. hmm...

Hej JHN.

Jeg synes du gør mange ting rigtig godt - også i forhold til dine forældre/din mor.
Jeg ved ikke, hvordan det har været og er hos din mor og dig, men mín mor har ikke haft så mange andre end mig at "dele med".. - Nogle gange var hun et følelsesmæssigt kaos indeni, og stod alene med det - det har været barskt for hende - og jeg var så den der stod tættest på og hjalp med at bære noget af det hun ikke kunne bære selv.. Det har været et alt for stort ansvar hun lagde på mine skuldre, men hun kunne ikke andet (?). Jeg føler stadig stort ansvar for hvordan min mor har det, men jeg kan ikke bære så meget mere, og vil heller ikke, selv om det er svært at lade hende være alene.. Måske har hun andre, der kan hjælpe hende.. Indimellem tænker jeg rigtig meget på, hvordan min mor har det, men det er en lettelse for mig at give slip på noget af det ansvar jeg har taget.. Hmm... tjah.. Jeg ved ikke om det er sådan det er hos dig. Det er ok at du er vred på din mor og også på dine naboer, J! -og en masse andre:) Måske var det ikke ok at være vred på din mor, da du var barn... Min mor havde svært ved at tackle mine og andres følelser, fordi hun selv havde så mange følelser indeni, som hun ikke vidste hvad hun skulle stille op med.. God dag til dig. Hilsen fra Ette og hund. :) og knus

Jeg har sat solcellelamper i min have, der lyser så fint, så jeg måtte op og se på dem flere gange i nat... Suk ja, de små fornøjelser :)