Læs dagbog

P for persille

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 11. maj 2022 08:33

P og jeg var ude at gå i weekenden. Hun snakker tit om at hun vil lave persillesovs til fiskefrikadeller, -fileter etc, og at hun skal ha købt noget, så jeg havde købt en potte med persille som hun kan plante ud i sin have. Hvor er jeg glad for at jeg kender hende :)

Jeg har læst at den ældste af pigerne fra Tøndersagen udkommer med en bog om ikke så længe. "Jeg er her jo endnu" hedder bogen. Tøndersagen er en af de værste sager om seksuelt misbrug i Danmark. Jeg bliver rædselsslagen når jeg tænker på det eller kommer i tanke om det. Pigen har vist skizofreni i dag p.g.a. det hun har været udsat for.. Hvor er der meget ondskab til..Jeg skal ikke selv læse den

Jeg blev sat godt og grundigt til vægs for et par dage siden. Jeg kunne ikke rigtig sige noget. Bagefter tænker jeg på, at under "det hele", vrede, aggressioner, spydigheder, (fortsæt selv) ligger der (måske) en dyb smerte og minder, som har givet smerte, som kommer ud som vrede og ondskab (?)..Jeg må have gjort vedkommende frygtelig ked af det, og at det er derfor at han reagerede sådan.. Måske reagerede han samtidig, måske ubevidst, for andre ting han(man) har oplevet, der også har gjort ondt (?) For nogle måneder siden fik jeg "skældud" i en sms. Jeg skulle ha været med på tur og jeg kunne ikke få passet min hund alligevel, og var nødt til at melde afbud.. Hold nu op... Men det var jo bare "skuffelse"... Jeg lod det ligge og han kontaktede mig igen efter
et par uger og spurgte om jeg ville med til et eller andet. Jeg svarede ja, og så tog vi afsted. Han har ikke sagt noget om at han blev vred (?)..Skuffelse og ærgrelse over at vi ikke kom afsted alligevel... Jeg vil prøve om jeg kan se sådan på det fremover.. Det er svært mens det står på, men det gør det lettere for mig at forholde mig til det - både til det der sker og den der bliver vred..Om jeg så vil finde mig i raseri og aggressioner - for tit - det er op til mig..

Strikkepindene er klar til i aften.. Jeg gider egentlig ikke at strikke, HAH - men jeg glæder mig til at møde de andre..

JHN, jeg synes at det er fint at du holder fast i hvad du vil - både generelt og også overfor den terapeut du er hos :) Det er da helt ok at du ikke bare vil gøre noget fra den ene dag til den anden eller kan :) (Lyder hun forresten lidt desperat... (?))

Hej igen, Kirsebær :)