Læs dagbog

Gadefejeren - Aftentanker

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 12. juni 2022 09:06

Jeg synes lige, jeg har ordnet og gjort rent i min lejlighed og så kan jeg starte forfra...suk..
men sådan er det.. I dag skal badeværelse ordnes og køleskabet skal gøres rent. Måske kan jeg nå at klare køkkenskabene.
Når jeg er træt af dén dér ""begynden" forfra" tænker jeg indimellem på historien om Gadefejeren. Gadefejeren fra Indien, der véd, at lige så hurtigt som han har fejet den lille gade, lige så hurtigt trænger gaden til at blive fejet igen. Han fortsætter roligt arbejdet uden at være irriteret over det og starter forfra- for sådan er livet... Så forfra, og så forfra. Vi sover, vågner, sover, vågner, fødes, dør, indånding, udånding, dag, nat, dag, osv. Vi bevæger os cirkulært/i cirkler. Sådan tænker nogen i hvert fald.. Sådan er historien om gadefejeren.. (Jeg kan snart tilføje anekdoter til hvad som alting - HAH :) )
Jeg roder stadig med nemID, men skal nok få styr på det.
Historierne om Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsen er dejlige..Historien om deres liv, kærlighed til hinanden og Carl Nielsens musikstykker..
J, har du tænkt på at få en lille bomuldshund? Der er et par hvide hvalpebamser her i området. Jeg er så glad for min egen lille bamse der stadig vil lege, driller og vil putte, selv om han ikke er helt ung længere. God Søndag

De små lamper lyser igen langs hækken.
Jeg har nået de ting jeg satte mig for i morges. Hækken skal klippes lidt til, inden så længe..
Jeg vil gå i seng inden så længe. Jeg elsker min seng med dyne og bløde tæpper.
J: Min hund tager meget af min tid. Jeg kan godt følge dig. De gyldne bamser - golden retriever'en - er en dejlig race.