Læs dagbog

Og lidt mere om væresteder :) og aftenskriblerier

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 10. juni 2022 08:03

J, jeg håber at du ved, at det ikke er en kritik af dig eller dit værested :) (Det kan være svært at forstå hinanden, især på tekst:) God weekend :)
Lidt herfra hvor jeg bor. Jeg må lære sådan noget helt banalt - hah - som bare at sige ok og nå osv.. Han har det dårligt, ham der er psykotisk - skrevet om ham før. Jeg er ked af den måde naboerne behandler ham på...Jeg må finde ud af, hvem jeg kan kontakte så kan få hjælp.. Ringer jeg til politi/psyk ved jeg ikke om han risikerer at blive tvangsindlagt - det er der vist ikke nogen, der har brug for.. Verden er også mennesker der påstår at man forsøger at stjæle en nabos havemøbler og næste dag fortæller at man er dum oven i hovedet..(ej men, haha - verden er vist for viderekommende.. ) Det er jo grotesk. Jeg ved ikke rigtig hvorfor jeg skriver det om mine naboer i dag. Måske mest til mig selv men også for at få luft :)

Jeg kom forbi S og lille L i dag. Jeg stod ved lågen og så ind til dem. Må jeg komme ind spurgte jeg. - Det må du altid gerne, siger 5årige L så. Kært :) Jeg har brugt noget tid på at finde ud af, hvem jeg kan kontakte i forb naboen der har det dårligt. Et akutnummer og en mere "lempelig" kontakt. Jeg vidste ikke at der findes et psykoseteam, der kan "rykke ud" til nogen der er psykotiske. Imorgen: ud i mit lille projekt igen. Jeg møder en del mennesker på en dag og må finde sammen med jeg har det bedst med og undskylde andre med at sådan er de bare.. ja.. :) - Ku' I ikke prøve at tage lidt hensyn til ham (den psykotiske), sagde jeg til en nabo der bor tættere på ham, der ærligt talt er ret grov. - Han har det jo ikke godt.. - Sådan plejer vi da altid at gøre, svarede hun.. . (hm.. tjah.. hende når jeg vist ingen steder med.. :))
Godt, at du havde besøg af C, J :)
bom - ikke så meget mere. Ny dag i morgen :)