Læs dagbog

- Heldig,

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 15. maj 2022 09:44

at jeg kender P
Hun er glad for at gå i genbrugsbutikker og havde fundet en ny som hun skulle se på igår. Jeg skal ha spurgt om hun fandt noget. Måske skal vi finde ud af hvad vi skal ha at spise til Skt. Hans. - Det skal bare være noget nemt, siger hun altid. Jeg vil nogengange lavet et eller andet avanceret - Hun er jævn og ukompliceret, og jeg er mere flagrende og kompliceret.. Nej, ikke sikkert, men måske...

Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg skrev lidt om min indlæggelse den anden dag. Det var ikke for at blive rost. Det er dejligt hvis nogen kan glæde sig med mig (?), men det var nu ikke derfor jeg skrev det. Det er måske med til at danne et billede af hvem jeg er også så kom jeg til at tænke på det i forb. med Store bededag. Jeg tænker ikke så meget over det mere; hvor dårligt jeg egentlig havde det. For et par år siden ku jeg stadig, f.eks. når jeg klippede hæk, pludselig tænke: Hold nu op jeg står og klipper hæk, (som blev "normalt" for mig (?); noget helt naturligt og selvfølgeligt(?) (Jeg har ligget dødsyg og ikke orket at tage tøj på eller leve videre) og blive ramt af det på en eller anden sær måde, f.eks. når jeg klippede hæk, fordi jeg har ligget og været så syg og egentlig bare ønskede at jeg ville dø hurtigst muligt.. )

Jeg forsøger ikke at forvente mig så meget af andre mere - uden at det skal være på en bitter måde - Men jeg kan godt ærgre mig over at vi - jeg forsøger selv - at det kan være lidt svært at være glade på andres vegne.. Hvorfor ikke være glad, når en eller anden har fået et nyt rækkehus som vedkommende glæder sig til eller være glad, når et eller andet lykkes for andre... Jeg ved ikke om det er fordi at det er lettere at forholde sig til, når det bare går jævnt for andre eller lettere når det går mindre godt (?).. Om det kræver mere overskud at være glad på andres vegne... Jeg ved det ikke... "Der går noget fra mig, når" (?) - Han har det godt og tror han er noget - det giver mig en følelse af tab eller at jeg ikke er så meget... (?)

I virkeligheden skulle forskellen på at være glad når det gælder andre eller glæde når det gælder sig selv ikke være så stor... Følelsen - GLÆDE - er den samme - kroppen og hjernen kan ikke skelne... GLAD er GLAD med små hoppende lykkehormoner der danser rundt i kroppen.. Og det er jo det vi vil ha :)

Nå, ikke al den flagren :)

Ha en god dag :)

Langtidsprojektet (?), hvor jeg skal bruge noget tålmodighed, er rart at tænke på, uanset hvad udfaldet bliver. Og det tæller vel også.. og gør godt (?) De positive tanker omkring et eller andet, og være i dem, og alligevel visheden om, at resultatet ikke bliver som jeg (man) kunne tænke sig - og tage resultatet med - uanset om det bliver det ene eller det andet -

(Bevidsthed om sine tanker og hvordan de er.. og hvad tanker gør.. Jeg forsøger..)