Læs dagbog

Hvad er du ked af?

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 16. maj 2022 09:21

Åh, altså... "Nogen" har indberettet P, på et "ikke-rigtigt" grundlag, for at ha en mand boende, så hun ikke har fået sin boligsikring.. Hvad er du ked af? Hvorfor gøre sådan? Det kan ikke lade sig gøre at stoppe sådan noget Jeg må lære at forholde mig til det på en god måde og tænke noget i retning af: Åh, altså..Den der har gjort det har bare været så ked af det og har så ondt et eller andet sted . Jeg må lære at "bære over" (?) og tackle det på den måde.. Det tapper mig for en del energi, er det også det der er meningen.. ?
Jeg sagde til P, at det nok skulle gå i orden og forsøgte at berolige hende. Jeg håber at det falder hurtigt på plads.. Det lykkedes vist at berolige. Vi havde en dejlig tur, med mange grin. P. er meget jordnær og vi filosoferer og reflekterer ikke en masse. Hunden var glad, drillede og snoede mig om poten flere gange. Vi planlægger kræmmermarkedtur og grillaften. Aw, hun er så sød, P, når vi går igang med sådan noget... Men ka du li'? Ka' du tåĺe mel? Ka du bedst li det eller det ^_^

Det bli'r en god dag i dag. Brev med chokolade er stadig undervejs til modtager :)

Morgenens musik: Leonard Cohen/ Take this Waltz :) Tak for din besked, J. Hører du forresten musik? (Jeg tænker (stadig)( Jeg gentager tit mig selv) at det er godt at du fortæller om spisning. Så skal du ikke bære det alene, i det mindste (?) :) ) (Mon ikke det er godt at få luft der?) Der så meget godt musik. Bedste tanker til dig. :)