Læs dagbog

Hurra for alting?

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 18. maj 2022 08:52

Hurra for mange ting... For en hundesnude, røget laks, solen, der skinner, hummus, nemlig.com,, TooGoodToGo, at ha'en is liggende i fryseren, til senere, åh, og mine LED-lys,, en bog, der udkommer på fredag - som jeg også har råd til.
Jeg glæder mig til at være sammen med S i aften. Jeg skal vist være sammen med P i weekenden. - Bare sådan en god håndfuld "gode mennesker" omkring sig, så behøver man ikke så meget mere.. (?)

Mit langtidsprojekt skal nok lykkes før eller siden .
Min vinstok folder flere og flere blade ud. Jeg er så glad for den, og var glad for at passe den sidste år og se den gro. (En af de mindre (gode ) ting - at ha fokus på det - men det holder alligevel og er med til gi en grundlæggende (?) følelse af at ha det godt :) (En af idiottingene og små-hjerner-små-fornøjelserne..) - Har du fået/fundet fred, har min superlæge/min psykiater spurgt mig om nogle gange.. Fred? Da jeg begyndte i terapi for mange år siden, troede jeg at jeg ville blive glad - sådan "happy happy", men det handler vist mere om at finde en grundlæggende følelse af velvære/ og fred (?). En tilstand som man hele tiden kan finde tilbage til. Jeg kan ikke huske jeg har haft det sådan før, så måske skal eller kan man lære det; også. Det er lige meget, om det er små-hjerner-fornøjelser, det skader ikke og det virker og det holder :)) Musvitterne er fløjet fra reden. Jeg er igang med et se en dokumentarudsendelse om Andy Warhol på Netflix. Også godt, og jeg glæder mig - noget at se frem til - til at se resten af programmet.
Jeg ved ikke om det er noget, jeg bilder mig ind. Men jeg tænker stadig, at det ikke handler om, hvor STORE eller dyre ting man har. Hvilken høj stilling man har og hvor mange timer man arbejder og hvor mange venner man har - man kan ha det helt ad h til alligevel..(MANGE har tænkt det samme - jeg tror de har ret :)) Måske får vi indimellem at vide, at hvis vi bare får det og det - så er det som det skal være og vi er glade.. (At sammenligne sig med andre kan også være en forbandelse.. :/ - Se, hvad jeg har - se, hvad jeg kan.. hmm.. så står man selv der og har ikke så meget.. :/
Jeg har tænkt på, om det er en undskyldning for at jeg ikke har en million, et kæmpe firma eller en stor bil. Jeg er ikke sikker på at jeg hverken ønsker mig eller har lyst til et kæmpe hus eller bliver mere glad af det.. Det tror jeg faktisk ikke..
Livet er IKKE kun at ha det godt, men jeg håber at jeg bliver bedre til at tackle stressede situationer, og det ikke at ha det godt.. Men det tror jeg. Ingen har lært mig hvordan man gør; tacklede stressede situationer - angst, depression - fordi de ikke har haft overskud og ikke vidst hvordan, så det har jeg skullet lære igennem livet af andre hjælpere - venner og behandlere. Stress fra dengang har fået lov til at udvikle sig, uden at der er blevet gjort noget..
Måske er det sådan det er :) Ha' en god dag i hvert fald :)

Jeg har "fundet noget godt" om at ha det godt i en bog, som jeg læste for længe ikke siden. Jeg vil prøve at poste det senere. Det kan være at der også er andre der kan bruge det

Mette Holm - hun er altså god - siger at det hjælper at booste sig med lidt læbestift og lidt på øjnene.. Det vil jeg gøre :)

Det er skræmmende og "stort" at vide at man selv kan ha så stort ansvar for hvordan man har det... Men jeg tænker at det også er vildt skræmmende at tænke at man intet kan gøre selv... hmm... ja... sikke en masse tanker jeg har i dag.. jeg må hellere få ro på mit hoved..