Læs dagbog

Grundlaeggende er jeg tilfreds

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 21. februar 2023 09:12

Jeg kan godt se at jeg i mange tilfaelde og stuationer skiller mig ud
Jeg sidder ikke i hus med mand og boern eller går til banko om tirsdagen, jeg lyder sikkert arrogant, men på mig virker det simpelthen doedssyg..
Lyset er blevet staerkere udenfor og jeg nyder det. De foerste stedmoderblomster er fremme i supermarkederne - og så er det forår :)
I år vil jeg koebe så mange af dem at jeg kan plante dem over det hele i mine hoejbede Det bliver morgenfruer et andet år.
Jeg ser mig stadig forvirret rundt i kvarteret og taenker: HVAD foregår det her... - En masse sladder, sande og falske rygter og beskyldninger. Måske er det bare tendensen her... (?) Jeg vil stadig ikke vaere en del af det. Nogle gange kan jeg ikke undgå det, når der bliver kastet bemaerkninger til mig, idet nogen går forbi, eller at nogen naevner noget omkring mig også når jeg hoerer på eller laver maerkelige ting som bevidst at vise mig at jeg er upopulaer ved at fnise eller gå et andet sted hen og vende ryggen til og så gå tilbage, når jeg er gået forbi. Det er voldsomt, måske også fordi at jeg - måske - oplever forkastelsen og afvisningen
staerkere end andre goer. Jeg har oplevet afvisninger som barn fra mange, min foraeldre og familie, og det har vaere meget haarde slag - måske derfor virker det ekstra hårdt på mig - men jeg ved det ikke Sådan vil jeg ikke vaere. Superlaegen siger at det er godt at jeg ikke har det behov. Jeg skal bo her i mange år, det har jeg besluttet for laengst - og jeg må finde ud af - stadig - for det fylder meget og er ret oedelöeggende - hvordan jeg forholder mig bedst til det..
Jeg ved godt at jeg skriver meget om det, men nu skriver jeg det simpelthen "ihjel" (?) til jeg ikke gider mere eller er faerdig med det... Igår tog jeg mig selv i at taenke: Jeg kan alligevel ikke goere fra eller til, hvad andre taenker eller sig om mig og jeg behoever ikke at få det sidste ord eller "slag" (?)Ikke opgivende, men sådan lidt noegternt. Jeg er videre - det skal nok gå

Man kan faktisk staevne nogen for ringeagtelse, som det hedder, når man saetter nogen i et dårligt lys og kraenker dem i forhold til andre /oevrigheden, ligesom man kan staevne nogen for falske beskyldninger - beskyldninger om tyveri - injuirer... Vaerdidomme er der også nogt der hedder, når man haenger nogen ud eller skammer dem ud, for det er det deri mange tilfaelde sker her.. F.eks. når man ringer rundt til naboerne og fortaeller at en af naboerne er i seng med halvdelen af Koebenhavn... Det er så lavt og så oedelaeggende.. :(
Jeg kommer da i dybden med emnet - HAH :)

Jeg synes ikke at jeg konsekvent er på tvaers (?) eller anderledes, men DET vil jeg så heller ikke vaere med til og foelger ikke trop. Jeg synes at det - her - og måske også i andre tilfalde - kan vaere svaert at holde fast i det man gerne vil stå for og ikke lige pludselig bare er blevet lige sådan: Det er fristende at loebe videre til nogle af de andre naboer og fortaelle at den er dem og sådan men så er jeg ikke bedre selv og har bare viklet mig endnu mere ind i et... Sikke et rod..

Lige om lidt skal jeg ud på dagens foerste tur med hunden.. Han vil ikke med hjem igen, når vi er ved at vaere hjemme, og forsoeger at liste sig ned ad forskellige veje, også selv om vi lige har gået der. Han er så soed - gamle hund - med sine kaempe lårmuskler på de små ben, der bare vil vaere igang hele tiden.
Vi går tit ned ad en af de stier han forsoeget sig med endnu en gang og jeg har også tit lytst til at foelge med videre.. men vi skal jo altså hjem igen.. :) Hold op, vi får gået meget. Det kan blive til mange km på en uge

J, for foerste gang nogensinde er mine såler blev så tyndslidte at der er hul igennem og vidste du forresten at man kan få slidgigt i storetåen - haha :) Jeg håber at du er mindre stresset i dag. Jeg synes det lyder som om at du har tjek på rigtig mange ting :) Jeg håber at du midt i stresseriet stadig kan glaede dig til den nye lejlighed :)
Jeg ved ikke om du skal beundre mig for at jeg snakker med så mange mennesker, men hvor er jeg glad for at du minder mig om det... Jeg kan godt glemme det i de mindre gode oplevelser, at jeg også falder i snak med mange andre.

---
På loerdag skal jeg til spisning hos P igen. Lige nu gider jeg ikke; kke p.g.a. selskabet, men bare sådan i det hele taget. Jeg kan foelge med som medhaeng, om ikke andet.

Den bedste dag til jer :)