Læs dagbog

Kolde fra kassen,

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 22. februar 2023 12:23

lysere dage - jeg elsker det - og mit dejlige hjem.
Det er luksus at vågne op til kolde Cocio' der står i en kasse lige uden for min havedoer - så jeg startede dagen med sådan en - det må man godt. :)
Da jeg gik i seng igår aftes, overvejede jeg igen at koebe et par varme og bloede taepper til mit gulv. - Både paene at se på og dejlige at saette sine bare foedder på. Selvforkaelelse i stor stil i mange retninger :) Ja Gu fortjener jeg at ha det bedst muligt.
Ka jeg holde det - hvad med hund og taeppe - går det mon? ette ette, hvad taenker du dog på og det er da for dumt! Sådan har jeg nogle gange min mor som indre "kommentator", fordi sådan er HUN bare - bekymret og negativ i forhold til rigtig mange ting... Jeg kan stadig fornemme hende - jeg baerer jo en stor del af hende i mig - siom hendes datter. Skidt med det hvis det ikke duer, så må det holde så laenge det kan og nye taepper må til. Det er småting. Ind med taepper til mig selv :) Sådan :) Og ud hvis det ikke virkert!
Jeg bliver så vred hver gang jeg ser Store Brian - mega aergerligt, og det handler sikkert om noget andet jeg har vaeret vred og ked af i ANDRE situationer - ud med DE tanker og nye tanker.
Hmm... Hvad ellers... ?
Jeg var på et hurtigt visit hos P igår. Jeg går selv i koekkenet og tager en kop til min kaffe - så er man begyndt at foele sig hjemme og hunden leger og kysser P, og leger med hende, mens han indimellem ser hen på mig; som i "Jeg må godt lege vildt med P, ikk". Det er som om, at der sidder et lille menneske i ham med alle de udtryk han har. Når vi går, foelger P med ud i entreen, hvor hun boejer sig ned til hunden, holder lidt om den og aer og klapper den, og den står op ad hende, så de naesten står og krammer på den måde, mens hunden slikker hende i ansitiget. Det er så oemt - både at se P og hunden på den måde...

J - ja, det er herligt. Han, min hund, er en sjov lille en med sine kort ben og sit rappe vaesen. Jeg synes ikke at du skal foele dig forpligtet til at svare eller kommentere på det jeg skriver - goer hvis du synes ellers, ja - det betyder ikke noget.
Sikke en led oplevelse med din udlejer... Det er jeg ked af at hoere... Det er tit sådan noget som tit bliver slået hen som "sagt i sjov" eller "kan du ikke tåle lidt sjov", hvis man spoerger naermere eller siger det til nogen, er det ikke? Det har jeg oplevet nogle gange i lign. situationer... :/ Tackler du det nogenlunde bagefter eller går det dig på i lang tid. Det kan det - desvaerre - hos mig... Nu håber jeg ikke at jeg skubber gang i noget.. J
JA, GODT, at du skal ud! :) Jeg tror du får et rigtig godt forår og jeg ser frem til at foelge dig :) Ud med ham og DET sted. :)

Hej fra ette og tak for dig, J :)
Igen: du skal ikke foele dig forpligtet til at kommentere og noget af det jeg skriver er også noget lala :) Hah :)