Læs dagbog

Too Good to Go - igen igen :)

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 26. april 2022 12:45

med fire bakker grønne druer, citroner, rosenkål, asparges, auberginer, brune champignons, 4 - 5 bananer. Det skal jeg nok få noget godt ud af.
29 kr.!! Det er jo et scoop!

Jeg skrev lidt med A her til morgen. Jeg har skrevet om hende før. Hun er sidst i 70'erne og jeg synes hun lød så slap og opgivende sidst jeg snakkede med hende.. Her til morgen gentog hun det samme som hun også har sagt mange gange før. Hun misforstod flere ting og svarede i en helt anden retning.. For et par måneder siden var hun svimmel og måtte sætte sig. Da spurgte jeg hende om hun havde spist.. Det havde hun ikke.. Det er svært at skulle sige sådan noget - at man har lagt mærke til... og vel også
intimiderende... Lidt det samme som at snakke om andres hygiejne... og så af et yngre menneske... Hun spørger stadig, hvad der får mig op om morgenen - det har hun spurgt om igennem nogle år. Man spørger vel heller ikke nogen, om det ville være en god ide at få lidt antidepressvia.. Jeg ville ønske at nogen sagde til mig, hvis jeg ændrede mig på en eller anden måde - så mon ikke jeg skal finde ud af hvordan jeg gør... Måske lidt af det... eller kommer ind på det - spørge til det på en eller anden lempelig (?) måde.. Pyh - også svært at se, hvordan det kan gå tilbage for nogen.

Nå, nok tanker for i dag.. Mit hoved/min hjerne - mine tanker :)

Go Dag