Læs dagbog

Kaffe med mælkeskum og cappuccinodrys

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 27. april 2022 11:00

i haven. Mejsen flyver til og fra sin redekasse. De er yndige, de små mejser. Jeg er i det hele taget glad for dyrene her - fuglene er det vist mest. Bøgen er tæt på at springe ud. Måske sku jeg tage på kirkegården med bøgegrene til min bedstemor. Hun var glad for bøgen og skar grene til buketter. Jeg ku godt tænke mig at lægge et par briller ved min bedstefar; men det er alligevel for fjollet - HAH!

Jeg læser stadig i den bog, jeg skrev om for nogle gange siden. Den om, at man ikke skal identificere sig med sin sygdom og sine (psykiske) problemer, hvis man vil videre i sin personlige udvikling, men også alt det man også er og ønsker at være og kan. Jeg synes ikke at man skal kassere den man grundlæggende er, og det kan man vel heller ikke og hvis man har det godt er det jo fint. Der står i bogen at man skal skrive til "sit fremtidige selv" - den og det man forestiller sig KUNNE være. Der står også noget, om det der hedder "homøostase". Lidt teknisk men også spændende. - Om hvordan kroppen hele tiden søger tilbage til den tilstand den kender. Både med tanker, omgivelser - men også - rent KEMISK og til den KEMISKE tilstand vi plejer at være i; helt ned på celleplan. Der er i grunden ikke noget at sige til, hvis det er svært at ændre sig - heller ikke sit humør. Det er vildt og måske læser og nørder jeg for meget, men hvis jeg lærer lidt hele tiden er det godt og hvis jeg kan bruge lidt fra her og der er det også godt.

G fylder rundt til sommer. Jeg har fundet en sjov tegning jeg tegnede til hende, da jeg var fire år. Vi er jævnaldrende - sådan ca. Måske skulle jeg sende den til hende på hendes fødselsdag.

Jeg føler at jeg er nået til en "milepæl" efter at jeg har fået tjek på nogle ting i forhold til mit ophav og det føles sådan: Nå, men hvad skal jeg så nu. Den følelse har jeg aldrig haft før. Det er sådan noget jeg kan snakke med A om. - Jeg er i tvivl om, hvad jeg skal nu, sagde jeg til hende. Hun tænkte ikke engang over det, men svarede bare: Du skal skrive. Så det gør jeg..

Ha' en god dag :)