Læs dagbog

Kr himmelfarts dag

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 26. maj 2022 08:43

I dag vil jeg bruge på at læse i Martha-bogen og ellers ikke så meget andet end at gå med hunden.

Hej JHN, Det kan godt være at mange er bange for at kaste sig ud i nye ting. Men hvis de har det godt, så er det jo ikke noget problem. Det kan også være at de bare slet ikke har behovet eller har fået tanken om at..

Det bliver rart når du får en rolig og tryg base. Måske kan det være det bliver den lejlighed, du allerede har, der bliver det, når du får nye underboere. :) Det ku være godt :)

Det er rart at kunne trække sig tilbage - det betyder virkelig meget for mig at kunne putte mig i mit hjem.

Jeg er nysgerrig på mange ting m.h.t. at prøve og lave ting. .
Så vil jeg gerne prøve en eller anden ny ret - muslinger med fritter,. pirogger, en ny the osv.
Det kan være meget små ting.
Jeg tænker også at man "gi'r" sig selv noget... (?) /egenomsorg, ved at gi sig selv oplevelser på den måde også ved de helt små ting: LED-lys, isterninger i sit vand eller i cola'en og/eller mælkeskum på sin kaffe.. :) - At man viser interesse for sig selv (?) :)

Så er der dokumentarprogrammer om noget jeg ikke ved noget som helst om.
Kunst, perioder i historien, nye emner - Bøger åbner virkelig verdener og verden BLIVER større, synes jeg - og mere rig (?) :)
Jeg har det også sådan med nogle ting, at det skal gøres, små ting - og også større ting, der (helst (?)) skal gøres. F.eks. at jeg fik fortalt med min familie, hvordan jeg har haft det med dem Det er på en eller anden vigtigt for mig, før "jeg tager herfra".
MANGE ting i en egentlig lille verden som min.
Jeg tænker indimellem på om jeg er i for mange retninger og skulle satse på mere fokus på færre ting; f.eks. at sætte mere ind på at få skrevet.

Jeg vil ønske dig en god og rolig helligdag. :)