Læs dagbog

Hej JHN,

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 28. april 2022 12:08

Tak for din respons. A har haft det dårligt - ja, hvad vil det sige - og egentlig været deprimeret i mange år; og alligevel har hun klaret sig godt med arbejde og andre ting. Hun siger at hun ikke kan mærke så meget; heller ikke sig selv. Vi snakker helt utrolig godt sammen, og hun ønsker ikke rigtigt at jeg kommer med råd til hvordan hun kan få det bedre... hun vil bare... ja, snakke.. måske ændrer det sig.. Men jeg tænkte på det med at hun gentager sig selv en del,og virker mere uklar. Det er et mere konkret (?) problem. Kort og godt - hukommelsen er ikke god længere. Hvad jeg kan sige her... Noget med: ... ja, jeg ved ikke - HAH - "er du mere stresset for tiden eller har meget at tænke på... jeg synes du er begyndt at gentage dig selv"... Jeg ved ikke, hvordan man gør.. Det kan jo være ret fornærmende... (?) Nej, jeg ved ikke.
Nu blev min dagbog mere personlig i dag - både rettet til dig og også om A. A kender du jo ikke, og det er der heller ikke andre der gør her; så det går nok. Du skal ikke føle dig forpligtet til at komme med en idé til, hvad jeg kan gøre - jeg finder ud af noget..
Jeg kan godt se at du skal være lidt mere tålmodig og rummelig med din far.. Ha' en god dag :)

I mit bogligselskab har de små rækkehuse til udlejning i øjeblikket. Det bliver vist sådan et jeg skal ha, når jeg bliver gammel og skal sidde og drikke kaffepunch og spise marcipanbrød :) Jeg håber at jeg kan gå og nyde livet til den tid og bliver rund og mild og måske nusser rundt med en chihuahua i håndtasken.. Hvordan mon det bliver at se tilbage på det hele når den tid kommer.. NÅ, nu er det nu :)