Læs dagbog

Når der ikke er noget der virker..

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 28. november 2022 11:23

Grene fra skoven til adventskrans.. Det lykkedes ikke. Nå!
Jeg har hentet en lang efeugren og viklet den lille LED-lyskæde om. Stearinlys - LED - seføli - i to stager. Jeg vil have fundet nogle flere af mine lysestager frem og stille dem i en samlet flok på bordet med lys. Jeg så det engang i et blad - og det så virkelig godt ud. Jeg har fundet en grøn dug til at lægge på bordet.. Sådan en "varm" (?) grøn
Jeg har stadig for meget skrammel i min have - ikke meget - men nok til at det irriterer mig.
Jeg ved ikke hvodan andre har det med for meget rod, måske er jeg mere irriteret end ellers. Træder de bare henover det og lader som ingenting eller lukker øjnene.
Jeg mødte J på min tur med hunden for ikke så længe siden.. Altid jævn og behagelig.
En kvinde fra kvartet - C - har inviteret mig til kaffe nogle gange og siger: Du skal bare komme forbi med din hund hvis du skal et eller andet; så skal jeg nok passe den. Hun virker reel; men jeg tør sgu næsten ikke :/ Det kan godt ske at jeg har mit bøvl med andre mennesker - jeg er sikkert alt for følsom - men det er da altid noget at jeg let kommer i snak med andre :)
Den anden dag tænkte jeg på at invitere P ind på flæskestegssandwich for at bløde hende op (?).(Hah - mit liv virker indimellem så banalt og det samme med mine problemer - lidt som noget fra Gittes Monologer). Det er jo så grotesk; for sådan en lille bitte ting. Måske tænker hun anderledes om det, der skete - for der skete jo ikke noget.. hmm..
Der er delt sedler rundt om at "nogle" vil arbejde på at lave forskellige sociale arrangementer - igen. "De" håber på en god tone og en positiv udviklilng. Hvad betyder sådan noget? At der har været problemer før med at beboerne ikke kan enes. Kommer man ikke til sådan noget for at ha det rart, hvor man forsøger at skabe en god stemning og bidrage med noget godt. Det synes jeg, at jeg forsøger, men måske er der nogen der synes noget andet - om jeg dog ikke kan tåle lidt sjov og at jeg er for nærtagende..
Dem, jeg har oplevet grove intriger fra, er tilmeldt til nogle af arrangementerne. Jeg skal ikke nyde noget! Hvordan gør de? Slår en streg over de sammenstød som de har haft eller lægger ansvaret fra sig. Måske oplever de det slet ikke som sammenstød.. JEG tænker i hvert fald for meget - hah! :)
Lige nu sidder jeg og drikker kulsort kaffe for at komme igang med oprydning af have - for grene og planter der skal smides ud.
J - øv, med lejligheden. Jeg håber at der dukker noget bedre op. Jeg ved ikke om jeg har fortalt at da jeg så på min lejlighed for snart nogle år siden, vidste jeg at det skulle være den. Det ku være rart, hvis du lige pludselig oplever det samme. Jeg synes stadig. at det er sejt, at du handler og tør springe ud i det. Bedste hilsner i din retning :)
Hej :)

Kommentarer fra andre brugere

Hej ette

Mon den vil? Jeg vil bare sige sejt, at du stadig har mod til at snakke med andre, selvom du har dårlige erfaringer. Håber du vil fortsætte med det!

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 28. november 2022 16:40