Læs dagbog

Dagene går meget hurtigt

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 29. november 2022 07:38

Jeg synes mørket kan være rart på flere områder. Man kan nusse rundt i mørket og det er mere "tilladt" at gå tidligt i seng og sove længere. Det kan da være møgirriterende når det er lyst kl. 5 om morgenen når det er sommer, hvis man har lyst til at sove lidt længere..
Men lige for tiden synes jeg ikke at jeg når ret meget i løbet af de korte dage.. Et par ture med hunden og så er det mørkt. Jeg vil få lidt mere ud af dagen i dag, så jeg har været tidligt oppe.
Jeg har sat nogle stykker af mine lysestager på den grønne dug og måske kan et et par eucalyptusgrene på en ring fra Netto med lys gøre det ud for en adventskrans. Ikke at det betyder en masse, men jeg synes det er sjovt - når det lykkes - at prøve mig frem med forskellige ting. Jeg synes det er blevet godt med den lille flok af lysestager på mit spisebord.
J, jeg synes at det er fint at du er lidt "insisterende" i forhold til ny lejlighed. Det er ikke for at være evaluere, men det er ikke ret tit, synes jeg (?), at du gør krav på så meget eller fortæller om dine behov. Undskyld, hvis jeg går for tæt på; jeg håber at du tager det positivt. :) Jeg synes pludselig at jeg virker lidt mor-agtig og belærende. :) Det er altså ikke meningen :)
Dagens første tur med hunden og så ud ad døren og få lidt mere ud af dagen i dag. God dag :)
Om en tre ugers tid vender lyset tilbage :)