Læs dagbog

4 måneder siden

En side i dagbogen "Fra Nethindeløsning til psykiske lidelser."
Skrevet af fbh71 7. juli 2015 14:56

Ja det er længe siden jeg har skrevet sidst herinde, så i dag vil jeg lige opdatere hvad der er sket siden.

Mit syn er stadig svingende, dog er mit tryk i øjet stabilt nu og inden for det normale. Dog slås jeg stadig med at finde det rette optik, så jeg kan have et fornuftigt syn. Min synsnerve så fin ud ved sidste undersøgelse, og fik selv lov til at se billedet af den. Tankerne om synet rumler stadig i hovedet som en autopilot, som jeg bare lader køre uden at vide hvordan jeg slår den fra.

Så fik jeg et nyt problem, og det er at jeg ikke kunne sove pga. Smerter i den ene side af kroppen, og de kom kun når jeg ligger ned, så nu går jeg til det ene og andet for at finde ud af hvad det kan være, og det svækker ens humør og glæde, især nu hvor jeg heller ikke kan bruge armen ordenligt. Hvor er det bare ubehageligt.

En positiv ting er at jeg har smidt Mirtazapinen i april, og nu kun får 20mg Citalopram, og det har givet mig mere energi, og gør at jeg er kommet i gang igen med at lave noget, både med foreningsarbejdet og det hjemmelige. Kostvanerne er ændret og mere motion, som har gjort at der siden april er smidt 6 kg.

I dag prøvede jeg at arbejde med hækken, men det vil min højre arm og skulder ikke være med til, så det stoppede jeg hurtigt. Så nu venter jeg på lidt hjælp til dette. Derudover er jeg meget træt, og jeg tror at de piller Dolol som er mod smerter, også virker sløvende. Man føler sig ikke helt koncentreret over hvad der sker omkring en.

Som det ser ud nu går det da rimeligt, men jeg mangler stadig at få styr på min skulder og arm, og forhåbentlig optik jeg kan bruge. Nu vil min arm ikke skrive mere, så jeg slutter af for denne omgang.