Læs dagbog

Tankeræs, sådaan kan det gå

En side i dagbogen "Frk. Petersens tanker"
Skrevet af frkpetersen 3. august 2016 20:43

Længe siden, jeg har skrevet her, men i min 3 ugers sommerferie, har jeg bare haft det så godt - utrolig meget overskud og godt humør. Det har bare spillet, og så er jeg ovenikøbet blevet en hund rigere <3

Men så den 1. august, var der skolestart igen. Starter faktisk godt ud, men allerede efter 3 dage i skole, kan jeg godt mærke, at overskuddet daler. Oven i det, har jeg i går fået at vide, at jeg med stor sandsynlighed har PCO, som er en hormonforstyrrelse i æggestokkene, der gør at man ikke har ægløsning og problemer med sin insulinregulering - endnu en diagnose, at forholde sig til. Så i går og i dag, har gået med, at finde en passende livsstil ift. kosten. Det er virkelig meget, at forholde sig til på én gang!

Men, min dejlige søster støtter mig og er gået på livsstilsændring sammen med mig - så kan vi tabe os sammen og støtte hinanden. Jeg elsker min søster <3
Jeg var oppe ved hende i sommerferien. For, at komme op til hende, skal man igennem Vamdrup. Dengang min mormor levede, boede hun i Vamdrup, så det at stoppe med toget, i Vamdrup og se, at der hvor hun plejede at vente på os, var tomt. Ingen mormor med et smil og em cykel, ingen mormor der vinker. Man når, at få tåre i øjnene, og så køre toget videre og endnu en gang, skal der bearbejdes en sorg. Jeg savner hende stadig hver dag, græder stadig over, at hun er væk og ønsker mig tit tilbage, til de ferier vi har haft ved hende og omvendt..
må hellere stoppe her, inden jeg græder igen, men kan mærke jeg har brug for, at skrive og fortælle om hende, hendes død og vores minder, så det kommer næste dagbogsindlæg til, at handle om..