Læs dagbog

Længere dagbog

En side i dagbogen "Frk. Petersens tanker"
Skrevet af frkpetersen 5. juli 2016 19:25

Puha, burde ha' skrevet herinde for længst, men har ikke haft overskuddet - eller tiden, faktisk..
Men altså, det ændre jo ikke på, at der er en del tanker, som gerne vil ud.. :)

Den 30/6 (i torsdags) havde min bedstefar fødselsdag. Eller det vil sige - han kunne have haft. Han døde i marts, og jeg har ikke haft tid til, at bearbejde tabet og sorgen. Fint nok, jeg begynder da bare NU! Hvilket jeg gjorde i torsdags. Jeg tog 2 tudeture på skolen, fordi jeg absolut skulle fortælle min lærer, at jeg slet ikke - som i langt fra, var OK. Tude tude tude. Det hjalp - yay.
Jeg tænkte, den dag, meget på hans fødselsdag sidste år. Han havde glædet sig SÅDAN til, at familien var samlet, at han ikke havde kunne falde i søvn om aftenen inden <3 Han havde sådan en god dag - og vi andre ligeså.
Jeg savner ham...

Videre, dagen går og mit overskud er faktisk helt fint. Fredag aften, måtte jeg dog tage en tudetur igen - fordi jeg er så skrøbelig, lige pludselig.. Det er jeg slet ikke vant til.
Jeg sammenlignede mig som en fin porcelænskop, overfor min kæreste så han bedre kunne forstå. Den her porcelænskop, har selvfølgelig lidt ridser - men kun på overfladen, som følge af oplevelser og livet. Men nu, er der kommet en stor revne i den, og den heler ikke - i hvert fald ikke uden hjælp. Og dét er der jeg er nu - nu er ridsen så dyb, at jeg skal have hjælp til, at hele. Det skal nok lykkes - på et tidspunkt...

Søndag blev der rykket ukrudt op og vasketøjet blev ordnet - så jeg var rigtig aktiv (synes jeg selv) og var virkelig stolt af mig selv. Mandag, var også OK med overskud - min kæreste og jeg fik indlogeret de 2 kaniner indenfor, som vi skal beholde.
MEN (for ja, der er et kedeligt men...) det har givet bagslag i dag - mit humør har været svingende og min lunte kort. Jeg er træt og overskud er en by i Rusland i dag..
Så er det godt, at der er en kæreste til, at overtage og aflaste <3

Nu skal vi hygge - jeg skulle bare ud og af med de sidste dages "last" - god aften til alle :)