Læs dagbog

Diagnose og mål

En side i dagbogen "Frk. Petersens tanker"
Skrevet af frkpetersen 23. juni 2016 20:38

I dag fik jeg min diagnose; let depression. Ak ja, ikke så slemt som det kunne ha' været, men slemt nok synes jeg? Jeg plejer jo, at være den som hjælper og ikke den som skal have hjælp.
Min læge sagde, at jeg skulle dyrke mere motion, selvom det kan virke uoverkommeligt - måske lettere sagt end gjort, men jeg må prøve.
Derudover tog hun blodprøve, for at tjekke mit d-vitamin og stofskifte, fordi jeg er så træt hele tiden. Når jeg ringer svar på dem, snakker vi samtidig om, hvordan det går og aftaler et videre forløb..

I dag, har heldigvis været en god dag. Efter lægebesøget, satte min kæreste og jeg os på sofaen og hygge lidt. Så gik vi i genbrug og derefter handlede vi ind til aftensmad. Udover det, har jeg fået vasket op, ordnet badeværelse og bagt en kage, samt. lavet aftensmad (2. aften i træk - spørg lige om jeg er stolt!)
Aftenen er gået med, at lave opgaver til skolen - nu er jeg færdig med dem og ved, at dø af varme. Min energi og mit overskud er opbrugt, men synes selv, at jeg har fået en del fra hånden.

Nu vil jeg gå ned og fodre mine kaniner og lukke af for dem, for i dag. :-)

Kommentarer fra andre brugere

Det er lidt spøjst...

At man skal være glad for at det ikke er værre end det er...
Jamen!!!
Det kan jo altid være værre....

Let depression er mere end nok.

God bedring.

Skrevet af Bipolarix, 24. juni 2016 15:49