Læs dagbog

871. Farvel til depnet

En side i dagbogen "Kates Univers"
Skrevet af hasseltoft 6. februar 2009 16:24

Jeg har gennem længere tid overvejet hvor meget og hvor lidt jeg skulle bruge depnet. Jeg er jo ude af min sygdom nu, dog med risoko for nye depressioner, hvilket gør at jeg ikke helt føler at siden længere opfylder det jeg søger.

Dels fordi at jeg ikke føler at jeg hører til på et forum for syge når jeg nu er rask, men også fordi at depnet kan have sine negative sider.

Bl.a. har jeg oplevet en del gange, det sidste år, at få at vide at man ikke forstår hvor svært der er for andre, når jeg kommer med råd ud fra egen erfaring. Og jo jeg forstår nok meget mere end de fleste gør, for mit sygdomsfoløb har ikke været hverken kort eller nemt.

Derfor føler jeg mig ikke altid velkommen her inde og har søgt, gennem længere tid, efter et andet sted hvor jeg kunne føre mine dagbøger. Ikke at jeg vil slette min profil her, for har jo en del dagbøger liggende her inde, som jeg ikke ønsker at miste, men sætte den helt i bero.

Jeg har ikke fundet et alternativ som jeg synes om på nettet, så har derfor valgt at gå helt tilbage til rødderne og bruge den gammeldags måde med at skrive i en rigtig dagbog, som kun jeg har adgang til.

Igår købte jeg en rigtig flot dagbog, som jeg i dag er gået i gang med at skrive i. Den skal være min hjælp til selvhjælp gennem den proces jeg er ved at starte i nu, med nyt liv uden sygdom og behandling, samt finde mig selv og min egen identitet.

Måske jeg en gang imellem vil skrive et indlæg her inde om hvordan det går, men meget mere end det regner jeg ikke med at bruge depnet til, hvis overhovedet det. Det må tiden vise.

-------------------

Hvis der er nogen der ude i cyberspace, som jeg har haft kontakt med gennem tiden, som ønsker fortsat at have kontakt, så skriv i kommentar, så vi kan udveksle mail.

Kommentarer fra andre brugere

Held og lykke fremover...

Skrevet af Spunk, 6. februar 2009 16:29

Søde Hasseltoft,
Hvor er jeg bare glad på dine vegne,hvor er det dejligt at du har fået det bedre.Udover at skrive db. her har jeg i et år nu skrevet en privat db,nogen gange hver dag andre gange når jeg føler for det,det hjælper,det ved jeg.
I starten da jeg fandt depnet var jeg tit på chatten,men jeg har det ligesom du,så nu er det kun engang imellem.Jeg er flere gange stødt på dig på chatten og ønsker kun det bedste for dig.Det kan være at vi mødes en anden dag,hvem ved.
Mange Knuz Lis

Skrevet af FruChristoff, 6. februar 2009 16:40

god vind!

Skrevet af voksen, 6. februar 2009 16:53

Hej Kate!

Håber at bevare en vis kontakt - vi har hinandens mails!

kh
Lone

Skrevet af loa, 6. februar 2009 17:54

Hej
Jeg vil komme til at savne dig herinde, og kommer nok til at sende en mail eller 2 :)
Håber det bedste for dig, syntes du er en sej pige, og husk altid at passe på dig selv
fm

Skrevet af frankmichael, 6. februar 2009 23:07

Hej

Ja man skal prøve sig frem hvad man bedst kan forliges med.... når du ligesom tager en pause, får du også tingene bedre i perspektiv.

Held og lykke

Skrevet af lissie, 7. februar 2009 08:59

Hej Hasseltoft,

Det er kun godt, at du har fået det sådan, at du ikke føler, du har behov for Depnet mere.

Ønsker dig alt det bedste.

Hilsen fra Henrik

Skrevet af KronprinsH, 7. februar 2009 09:16