Læs dagbog

872. Mit liv lige nu !

En side i dagbogen "Kates Univers"
Skrevet af hasseltoft 9. april 2009 14:35

Nu er det ca 2 måneder siden jeg skrev her inde sidst.
Tiden er bare fløjet afsted.
Der sker så meget i mit liv.
Gode og spændende ting.

Hele mit liv har ændret sig på de 2 måneder. Jeg bor ikke længere på Fyn. Min lejlighed er opsagt, ryddet og afsluttet. Mine ting er opbevaret i min fars kælder osv.

Sidst jeg var her på depnet var det min plan at skulle til Nordjylland når jeg flyttede fra Fyn. Den plan har ændret sig lidt. Ikke at jeg ikke stadig planlægger at flytte dertil. Det er bare udsat nogle måneder.

Jeg har nemlig sagt ja til at være aupair hos en familie på Sydsjælland, hvor jeg hurtigt trådte til. Faktisk har jeg været her i snart 1½ måned. Er virkelig glad for at være her. Det er en skøn familie med 2 drenge på 3 og 5 år. Faren er udstationeret i Kosovo og det er derfor familien har aupair. Jeg skal være her til han kommer hjem til august. De er rigtig søde og rare. Føler mig virkelig hjemme og som en del af familien, hvilket jo er en god ting når man skal være her så længe.

Her i slutningen af maj, skal jeg med familien på 10 dages ferie i Grækenland. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Har aldrig været i Grækenland, og aldrig været syd på om sommeren, så er spændt på hvordan jeg håndterer varmen.

Her om et par timer tager jeg toget op til min veninde Irene i Nordjylland, hvor jeg skal flytte op til efteråret. Her skal jeg være påsken over.

Kommentarer fra andre brugere

Kaere Kate,

Det lyder dejligt med dit nye liv som aupair.
Du har fortjent det efter alt det du har vaeret igennem,

kh

lucylucy

Skrevet af lucylucy, 9. april 2009 14:52

det lyder da godt.... så kan du trygt se tiden i mødet

Skrevet af lissie, 9. april 2009 14:53

hej
dejligt at høre det går så godt, og så har jeg lige fået en "skør" ide,men den kommer du nok til at høre fra vores fælles veninde i det høje nord.
fm

Skrevet af frankmichael, 9. april 2009 20:49

Hej Kate!

Det fryder mig, at du har fundet dig et godt sted at være. Jeg er vist meget for sent på den til, at du kan nå at hilse Irene; men gør det lige alligevel, når du snakker med hende.

kh
Lone

Skrevet af loa, 12. april 2009 19:35